Odata cu aparitia in masa a Televizoarelor 3D, televizoarele Smart TV Full HD renumite, produse de Samsung sau Phillips au intrat in sarabanda reducerilor de pret. Asa ca descopera universul cu ajutorul Televizorului LED Philips 32PFL3258. Un Smart TV mai ieftin in oferta de pret. Vorbeste cu prietenii pe Facebook sau Twitter, vizioneaza clipuri pe Youtube sau inregistreaza programele preferate. Te asteapta o multime de aplicatii la doar o apasare de buton distanta ! In plus cu ajutorul tehnologiei WiFi Smart Screen poti sa vezi programul tau tv preferat oriunde ai fi in casa direct pe ecranul tabletei tale iOS.

In cazul în care conectati televizorul la dispozitive dotate cu HDMI-CEC, cum ar fi un player Blu-ray sau un sistem home  theater, le puteti controla în acelaşi timp cu o singură telecomandă. Pur şi simplu activati EasyLink după conectare. De asemenea, puteti controla dispozitivele conectate cu HDMI-CEC activat cu ajutorul celorlalte butoane disponibile pe telecomanda de pe ecran. Cu aplicatia ‘Philips MyRemote’ pentru smartphone, puteti folosi dispozitivul smartphone drept telecomandă secundară şi chiar drept tastatură. De asemenea, puteti urmări pe ecranul televizorului o prezentare de diapozitive cu imaginile de pe smartphone.

Televizorul Phillips Smart TV 32PFL3258 reda imagini video, fotografii şi muzică pe televizor de pe computerul conectat printr-o retea de sau de pe un dispozitiv USB conectat la televizor. Acest televizor este DivX Certified(R) şi redă clipuri video DivX Video-On-Demand la înaltă calitate. Pentru a reda clipuri video DivX VOD dintr-un magazin video sau de pe computer, trebuie mai întâi să activati DivX VOD pe televizor. Activarea DivX VOD a televizorului este gratuită.

CITESTE SI:  Seiki UltraHD TV - 4K Technology does not need to cost 5K $!

Phillips 32PFL3258 este un TV Interactiv, care va permite sa vizualizati informatii suplimentare sau pagini de  divertisment oferite de furnizorii de televiziune digitală. Puteši experimenta adevărata interactivitate răspunzând direct la continutul digital. În timp ce vizionati un canal digital, puteti trece pe pauză un program live pentru a răspunde la telefon sau pentru a face o pauză (de pana la 90 de minute). Transmisiunea este stocată pe o unitate hard disk USB care poate fi conectată la televizor. Puteti relua în orice moment redarea programului. Dacă televizorul dvs. poate primi ghiduri de programe, puteti înregistra programe TV pe o unitate hard disk USB. Puteti înregistra programe TV atât curente, cât şi viitoare.

Vorbiti cu oricine pe Skype, oriunde în lume, gratuit. Efectuati apeluri telefonice la pret redus către telefoane fixe şi mobile. Participati la video conferinte prin telefon. Trimiteti şi primiti mesaje vocale, redirectionati un apel, gestionati-vă starea online, mesajul referitor la „dispozitie” şi informatiile profilului. Acest televizor are Skype preinstalat şi gata de utilizare. Nu este necesar să instalati sau să descărcati fişiere pentru a utiliza Skype. Trebuie pur şi simplu să conectati o camera web Philips PTA317 pentru a utiliza Skype.

 

Eficienta energetica Phillips 32PFL3258

 

Acest televizor este proiectat cu caracteristici eficiente din punct de vedere energetic. Pentru a accesa aceste caracteristici, apăsaţi Buton verde de pe telecomandă. Setări de imagine pentru economie de energie: Puteţi aplica o combinaţie de setări de imagine pentru economie de energie. Dezactivare ecran: Dacă doriţi să ascultaţi doar sunetul de la televizor, puteţi opri ecranul televizorului. Alte funcţii continuă să fie funcţioneze normal. Consum redus de energie în modul standby: Circuitele avansate reduc consumul de energie al televizorului la un nivel extrem de scăzut, fără a exclude funcţionalitatea constantă în modul standby. Oprire automată: Pentru a conserva energie, setaţi televizorul să se oprească automat după o perioadă de inactivitate. Oprire dispozitive inactive: Opriţi dispozitivele compatibile EasyLink HDMI-CEC (Consumer Electronic Control) care sunt inactive. O gestionare avansată a energiei vă ajută să economisiţi energia consumată de acest televizor.

Puteti reduce consumul de energie cu setările pentru eficientă energetică ale acestui televizor, care sunt activate implicit. Dacă nu există nicio interactiune cu utilizatorul (cum ar fi apăsarea unui buton de pe telecomandă sau a unei comenzi de pe panoul posterior) timp de patru ore, televizorul va fi comutat automat în modul standby.

CITESTE SI:  Avantajele si Dezavantajele Televizoarelor Smart cu Ecrane Curbate

 

Specificatii SMART de la Phillips

 

Full-HD LED: Bucura-te de cele mai clare imaginii si de tehnologia LED la rezolutia FULL HD (1920×1080) !Digital Crystal Clear: Cu ajutorul tehnologiei Digital Crystal Clear de la Philips beneficiezi de tonuri naturale ale culorilor si de un contrast dinamic de 100.000:1. Sa nu uitam de cele 6.2 milioane de culori oferite de display-ul televizorului tau ce te vor incanta cu siguranta. Perfect Motion Rate 100 Hz: Perfect Motion Rate (PMR) 100 Hz imbunatateste reproducerea miscarilor, producand imagini clare si vibrante. Noul standard PMR Philips combina tehnologia 3D Natural Motion cu o formula unica de procesare oferind o claritate de neegalat a miscarii.

 Smart Stereo: Cu ajutorul tehnologiei Smart Stereo de la Philips te vei putea bucura de o calitate desavarsita a sunetului. Smart Stereo se imbina perfect cu imaginea clara si vibranta a televizorului pentru a va oferi cea mai buna experienta audiovizuala.

Skype: Vorbeste cu prietenii prin Skype direct de pe TV doar conectându-ti SmartTV-ul la internet. Cu ajutorul camerei web Philips PTA317 (nu este inclusa in pachet) poti sa te bucuri de apeluri video de calitate beneficiind de pan si zoom in fereastra pentru o vizionare perfecta.

Wi-Fi Ready: Experimentati Smart TV wireless cu adaptorul Wi-Fi USB Philips pentru Smart TV. Pur si simplu introduceti adaptorul in conectorul USB din partea laterala a televizorului si conectati-va direct la reteaua de acasa. Navigati la continutul online preferat cu telecomanda televizorului.

Cu Smart TV-ul Phillips 32PFL3258 puteti vizualiza programe de canale şi rezumate de programe pentru canale TV digitale cu ajutorul ghidurilor de program oferite de furnizori. Disponibilitatea ghidurilor de programe pe Internet depinde de furnizor.

CITESTE SI:  Televizor Cinema 3D Full HD, 81 cm LG 32LA6130 + 2 ochelari 3D Party Pack

Simply Share: Distribuie printr-o modalitate ușoară fotografii, clipuri video și muzică prin DLNA de la laptop, desktop, smartphone sau tabletă și vizualizeaza-le apoi pe marele ecran inteligent de la Philips Smart TV 32PFL3258!