Tenisii pentru femei de la Columbia modelul Vulc N Vent reprezinta alegerea ideala atunci cand vrei sa ai un outfit casual, indiferent ca vrei sa mergi la birou sau ca vrei sa iesi prin oras. Tenisii pentru femei Columbia Vulc N Vent Lace sunt potriviti pentru inceputul de primavara, dar si pentru vara.

Catalogul de tenisi Columbia la ePantofi

Panza din exteriorul tenisilor permite ca piciorul sa respire lejer datorita tehnologiei specifice brandului Columbia, iar talpa rezistenta si confortabila este perfecta pentru o plimbare prin oras. Ii poti asorta la o pereche de jeansi negri, de tip skinny si cu un tricou mai larg deschis la culoare.

Mai multe perechi de tenisi din panza, espadrile sau adidasi Columbia pentru femei, vei gasi in oferta magazinelor online ePantofi, Decathlon, eMAG, AboutYOU, B-Mall, My Closet, Hervis Sports,  FashionDays.

Tenisi Columbia Vulc n Vent

Tenisi Columbia Vulc n Vent Slip

Pastreaza lucrurile simple si usoare inclusiv in ceea ce priveste tenisii de vara. Cu o constructie ce permite piciorului sa respire liber, tenisii tip espadrile Columbia Vulc N Vent Slip pentru femei ofera confortul necesar intregii zile.

Mocasini Columbia Vulc n Vent Boat

Mai multe perechi de tenisi din panza sau espadrile marca Columbia pentru femei, vei gasi in oferta magazinelor online Decathlon, ePantofiAnswear, eMAG, AboutYOU, B-Mall, My Closet, Hervis Sports,  FashionDays.

Exit mobile version