decathlon.ro

Converse a apelat la unul dintre designerii de succes, inca o data, sa isi dea semnatura premium pe siluetele iconice ale tenisilor si baschetilor Converse. John Varvatos este cunoscut pentru remixurile senzationale ale brandului Converse in piese contemporane, moderne ce traiesc si se inspira din moda urbana.

mindblower.ro

Renumitul Fashion Designer John Varvatos s-a născut în Detroit. S-a alaturat lui Polo Ralph Lauren in anul 1983, unde a adus un suflu fresh colectiei Ralph Lauren, timp de 7 ani. In 1990 a fost numit seful sectiei de design pentru barbati a brandului Calvin Klein, pentru ca 5 ani mai tarziu sa se intoarca la Ralph Lauren dar in calitate de sef al departamentului Menswear Design. In acelasi timp si-a creat si propria companie, Polo Jeans Company, iar numele lui a devenit cunoscut datorita etichetelor produselor sale, fie de imbracaminte pentru barbati fie curele, genți, încălțăminte, ochelari, ceasuri si parfumuri barbatesti. Renumele l-a dus mai departe, incepand din 2001 a semnat un contract cu Converse in vederea lansarii unei colectii de tenisi si bascheti in serie limitata denumiti Converse by John Varvatos.

John Varvatos isi datoreaza inspiratia rock`n roll-ului timpuriu drept catalizator al creatiilor sale in moda. In campaniile publicitare ce insotesc articolele de imbracaminte, incaltaminte si accesorii purtand emblema by John Varvatos apar vedete renumite precum Iggy Pop, Alice Cooper, Velvet Revolver, Chris Cornell, Dave Matthews si trupa Green Day. John a primit premiul acordat de Consiliul Designerilor de moda pentru barbati (CFDA) in 200, apoi Perry Ellis Awards, CFDA din nou in 2001.

Acestea fiind spuse, daca nu regasesti printre modelele de tenisi si bascheti Converse John Varvatos perechea care te reprezinta, cauta-ti modelul preferat de Bascheti Converse sau vezi cel mai mic pret la modelul ales la magazinele ce comercializeaza acest brand in Romania: OriginalsMy ClosetB-MallReady to Wear si AnswearSi nu uita, cumparand online, ai drept de retur de (minim) 10 zile lucratoare in caz in care te razgandesti sau doresti o alta marime.

Linia de „sneaker” Converse by John Varvatos a fost lansata in toamna anului 2006. Aparitia contemporana, istoria si autenticitatea brandului Converse, creat in 1908, se potriveste in mod natural cu perspectiva John Varvatos, care se concentreaza asupra integrarii unor detalii „old-world” intr-o sensibilitate moderna. Succesul seriei Limited Edition a evoluat intr-un parteneriat pe termen lung care continua sa produca stiluri „cool”, precum „laceless” Chuck Taylors din primavara 2005. „Sneakers” Converse by John Varvatos sunt disponibili atat pentru barbati, cat si pentru femei. In acest articol prezentam cateva modele de Conversi barbatesti creati de inegalabilul John Varvatos.

otter.ro

 

Bascheti barbati Converse by John Varvatos

 

 

Tenisi barbati Converse by John Varvatos

 

 

Adidasi Converse by John Varvatos

 

Mai multe perechi de tenisi si bascheti pentru barbati, confectionati din piele, marca Converse by John Varvatos, gasiti in Romania la magazinul online OriginalsMy ClosetB-MallReady to Wear si Answear.

answear.ro