Testoasele Ninja Jocul clanului Foot al luptei de strada de la D-Toys. Jocul de familie Testoasele Ninja este un joc de societate strategic pentru 2-4 copii cu varsta peste 6 ani. Un joc cu 4 figurine de acțiune ale celebrelor testoase Ninja: Raphaelo, Michelangelo, Leonardo si Donatello.

 

Jocul D-Toys Testoasele Ninja

 

Scopul jocului Țestoasele Ninja Jocul luptei de strada a Clanului Foot: Testoasele Ninja și-au pierdut armele, călătorește împreună cu prietenii tăi curajoși și ajută-i să-și recupereze armele împreună cu două felii de pizza! Victoria țestoaselor asupra clanului nefast al lui Shredder depinde doar de tine! Fii primul care colectează oricare două felii de pizza împreună cu discul său de armă pentru a câștiga jocul!

 

Victoria Testoaselor Ninja asupra clanului nefast al lui Shredder depinde doar de tine! Fii primul care colectează oricare două felii de pizza împreună cu discul său de armă pentru a câștiga jocul! Jocul vine cu 4 figurine colectionabile prezentand eroii desenelor animate Raphaelo, Michelangelo, Leonardo si Donatello.

Boardgame-ul D-Toys, Testoasele Ninja: Jocul clanului Foot al luptei de strada poate fi cumparat online la cel mai mic pret de la www.jucarie.ro.

Exit mobile version