Tigai ceramice pentru aragazul cu inductie GreenpanDe ce sa alegem tigaile ceramice GreenPan? Nu toate tigaile sunt la fel atunci cand vine vorba de o dieta diversificata. Si de ce ar trebui sa fie la fel din moment ce nu gatim intotdeauna acelasi fel de mancare? GreenPan introduce pe piata un nou tip de tigaie pentru aragazul cu inductie cu invelis ceramic antiadeziv Thermolon™, care acum are noi proprietati fizice, pentru a transforma gatitul intr-un proces foarte usor. Noile game de produse 3D GreenPan sunt concepute pentru a performa in categorii diferite de mancaruri si includ vase cu baza plana pentru alimente bogate in proteine cum sunt ouale, vase cu baza cu indentatii pentru peste si legume si o baza cu cercuri concentrice pentru carne. Vei gasi aici intreaga gama de tigai sanatoase Greenpan la cele mai mici preturi din Romania.

Micile indentatii ale tigailor ceramice pentru aragazul cu inductie 3D Greenpan ajuta la formarea unor bule de aer care ajuta la desprinderea foarte usoara a alimentelor sensibile cum este pestele. Baza concentrica a tigailor ajuta la o distributie perfecta a caldurii, astfel carnea se gateste uniform. Maner elegant si confortabil, fabricat bachelita.

Toate materialele din care sunt confectionate tigaile ceramice pentru inductie Greenpan sunt ecologice si reciclabile. Utilizand cea mai noua tehnologie in materie de gatit, GreenPan reprezinta o gama de produse extrem de inovatoare care te ajuta sa gatesti usor, fara ca organismul tau sa fie afectat de efecte adverse. Datorita tehnologiei Magneto™ folosita la fabricarea bazei, caldura este distribuita uniform pe intreaga suprafata a tigaii ceramice iar vasul poate fi folosit pe toate tipurile de plita si in cuptor.

CITESTE SI:  Incredibila tigaie DRY COOKER la cel mai mic pret!

 

Tigaie ceramica Siena 3D 24cm

Tigaie ceramica GreenPan Siena3D – inductie, suprafata neteda non-stick, Ø 24 cm. Tigaie marca Greenpan, 24 cm diametru, din aluminiu, cu interior antiadeziv Thermolon Marathon™, pentru un gatit simplu, sanatos si o curatare usoara. Baza tigaii ceramice pentru inductie este plata, suprafata fiind excelenta pentru prepararea oualelor si a clatitelor.

Tigaie Ceramica GreenPan Inductie Siena 3D

Tigaie Ceramica GreenPan Inductie Siena 3D

 

Tigaie ceramica Wok GreenPan Siena3D 28cm

 

Tigaie ceramica inductie WOK GreenPan Siena3D, suprafata cu puncte non-stick, 28 cm. Tigaie marca Greenpan, 28 cm diametru, din aluminiu, cu interior antiadeziv Thermolon Marathon™, pentru un gatit simplu, sanatos si o curatare usoara.

Tigaie ceramica inductie WOK GreenPan Siena3D

Tigaie ceramica inductie WOK GreenPan Siena3D

 

Tigaie ceramica grill GreenPan Siena3D 28cm

 

Tigaie ceramica GreenPan Siena3D inductie 28cm, model circular non-stick. Tigaie grill marca Greenpan, dimensiuni 28 cm , din aluminiu, cu interior antiadeziv Thermolon Marathon™, pentru un gatit simplu, sanatos si o curatare usoara.

Tigaie ceramica GreenPan Siena3D inductie 28cm

Tigaie ceramica GreenPan Siena3D inductie 28cm

Thermolon™ – materia primă Green Pan – este o suprafaţă ceramică naturală antiadezivă care nu generează emanaţii toxice şi rezistă la temperaturi de până la 450°C. Vei găti simplu, rapid şi uşor, dar mai ales sănătos. Green Pan este 100% ecologic, folosind doar materiale prietenoase cu mediul înconjurător. Produsele Green Pan sunt extrem de avantajoase: sunt pretabile oricăror tipuri de maşini de gătit, suprafaţa antiadezivă este excelentă, rezistă la zgârieturi, se curăţă uşor şi sunt perfecte pentru prepararea rapidă a mâncărurilor la temperaturi ridicate. O experienţă unică pentru a găti 100% sănătos!

 

Spune NU Teflonului

 

Green Pan reprezintă o gamă de produse inovatoare multumita carora vei găti uşor si sănătos fără ca organismul tău să fie afectat substantele toxice din teflon, Green Pan are grijă de sănătatea ta . Încă din anii ‘70, specialişti din întreaga lume si-au exprimat părerile si argumentele despre efectele nocive ale teflonului: acesta folosit la temperaturi mai mari de 260°C, materialul degajă un amestec de vapori foarte periculoşi pentru sănătate, care se depun în plămâni şi generează simptome asemănătoare celor de gripă. O altă problemă semnalată este acidul perfluoro-octanoic, ce folosit la fabricarea vaselor din teflon se descompune chimic foarte greu fiind este extrem de dăunător mediului înconjurător. Caz in care parerile celor ce au cumparat tigaile Green Pan sunt extrem de pozitive: sunt pretabile oricaror tipuri de masini de gatit, suprafata antiadeziva este excelenta, rezista la zgarieturi, se curata usor si sunt perfecte pentru prepararea rapida a mancarurilor la temperaturi ridicate. O experienta unica pentru a gati 100% sanatos! Vei gasi aici intreaga gama de tigai sanatoase Greenpan la cele mai mici preturi din Romania.

CITESTE SI:  Aparat pentru ascutit cutite si topoare FISKARS 978700