Caruselul Muzical pentru bebelusi Magia Noptii Cu Proiectie este un produs inovator Tiny Love care creste impreuna cu micutul tau si contribuie la fiecare etapa de dezvoltare a acestuia. Proiectorul magic de inalta calitate, designul atragator si animalutele simpatice il vor fascina pe copil, atat ziua cat si noaptea. O experienta magica incepand de la nastere pana cand copilul va creste, deoarece se transforma in veioza. Varietatea melodiilor Caruselului Muzical Magia Noptii Cu proiectie a fost aleasa cu atentie: melodii vesele care stimuleaza copilul si melodii relaxante care il ajuta sa adoarma. Muzica este distractiva si stimuleaza si dezvolta simturile copilului. Recomandat de la 0 la 24 de luni. Tiny love – caruselul muzical 3 in 1 magia noptii cu proiectie dezvolta imaginatia si creativitatea, EQ-ul (Inteligenta Emotionala).

Caruselul Muzical Magia Noptii Cu Proiectie poate fi cumparat cu transport gratuit de la BestKids si eMAG.ro. Mai multe carusele muzicale pentru patutul bebelusilor veti gasi prezentate si aici: Carusele patut.

 

Caruselul Muzical Magia Noptii Cu Proiectie este recomandat pentru 3 categorii de varsta:

 

 • 1: 0-5 luni: carusel muzical cu abajur si optiunea de proiectie cu animalute. Copilul se poate bucura de experienta Caruselului Muzical Magia Noptii cu sau fara proiectie de animatie incantatoare pe abajur.
 • 2: 5-18 luni: cutie muzicala pentru patut cu proiectie pe tavan. Caruselul se transforma intr-o jucarie ingenioasa, cutie muzicala cu proiectie amuzanta pe tavan.
 • 3: 18+ luni: o veioza muzicala cu proiectie cu stelute. Permite-i copilului sa se bucure de veioza cu proiectie cu stelute care este dotata cu melodii placute si linistitoare.

Caruselul Muzical Magia Noptii Cu Proiectie ofera o vasta varietate muzicala: 9 melodii relaxante disponibile in 3 categorii muzicale diferite si 30 de minute de muzica continua.

Caracteristici:

 • 1. Proiectie de imagini pe abajur (pentru bebelusi)
 • 2. Se transforma intr-o cutie muzicala cu proiectie de imagini pe tavan pentru urmatoarea etapa de crestere
 • 3. Se transforma intr-o veioza cu proiectie cu stelute pentru copiii incepand cu varsta de 18 luni
 • 4. Peste 30 de minute de muzica continua
 • 5. 9 melodii diferite in 3 categorii muzicale diferite
 • 6. Volum reglabil
 • 7. Un buton de dezactivare a sonorului

Recomandari pentru dezvoltare pe diferite categorii de varsta:

 • 1-4 luni: Vederea bebelusului inca este destul de limitata si astfel se va bucura sa vada proiectia caruselului pe abajurul de deasupra capului.
 • 4+ luni: Acum simturile bebelusului sunt complet dezvoltate, el poate sa se bucure de proiectia de pe tavan, urmarind miscarile animalutelor si vazand cum apar si dispar.
 • 18+ luni: Caruselul continua sa fie alaturi de copil si dupa ce creste un pic mai mare, ca veioza cu proiectie cu stelute. Permite-i copilului sa aleaga muzica care ii place sa o auda cand se trezeste dimineata si vrea sa adoarma seara.

Cutia muzicala foloseste 4 baterii de 1,5 V, tip C (LR14). Bateriile nu sunt incluse in pret. Material: textil, plastic. Jucariile sunt 100% poliester. Dimensiuni produs: 47 x 54 x 30 cm. Dimensiuni ambalaj: 41,2 x 34,3 x 12,3 cm. Ambalaj: cutie din carton.

Caruselul Muzical Magia Noptii Cu Proiectie poate fi cumparat cu transport gratuit de la BestKids si eMAG.ro. Mai multe carusele muzicale pentru patutul bebelusilor veti gasi prezentate si aici: Carusele patut.

Exit mobile version