Tricicleta baieti Ferrari Feber cu ham si maner detasabil. Tricicleta pentru copii Ferarri cu maner detasabil, dotata cu ham, maner si suport pentru picioare. Este ideala chiar si pentru cei mai mici, oferind siguranta maxima acestora. Scaunul copilului este reglabil in 2 pozitii, iar suportul pentru picioare este retractabil. Datorita designului tipic masinilor Ferrari, tricicleta Feber este prevazuta si cu un volan pentru distractia celui mic. Rotile sunt prevazute cu banda de cauciuc pentru silentiozitate. Tricicleta poate fi achizitionata cu transport gratuit de la eMAGBestKids sau Nichiduta.

Tricicleta Ferrari Feber pentru baieti vine si cu un cosulet ce poate fi rabatat pentru depozitarea jucariilor. Tricicleta Ferrari Feber este fabricata din plastic de inalta calitate,viu colorat si foarte rezistent.

Nu prezinta controlul directiei. Diametru roti spate: 19 cm. Diametru roata fara: 23 cm. Greutatea: 6 kg. Dimensiuni: 54 x 24x 58 cm.. Varsta recomandata de producator: 1 an +. Model de tricicleta recomandat baietilor datorita personalizarii Ferrari. Tricicleta poate fi achizitionata cu transport gratuit de la eMAGBestKids sau Nichiduta.

Exit mobile version