Diverse modele de umbrele pentru fetite cu diverse personaje din desene animate: My Little Pony, Littlest Pet Shop, Barbie, Hello Kitty sau Peppa.

 

Umbrela fetite Minnie Mouse

 

Umbrela Minnie Mouse, marca ATM pentru fetite cu varsta peste 2 ani. Umbrela cu 8 petale frumos colorate si decorate cu indragitul personaj Minnie Mouse. Diamterul umbrelei este de 60 cm. Pentru soare si ploaie.

 

Umbrela fetite Monster High

 

Umbrela manuala Monster High , lungime 45 cm. Special create pentru nevoile copiilor de a se distra chiar si pe timp de ploaie.

 

 

Cizme + Umbrela Peppa

Fetita ta va fi ferita de ploaie si va fi cu zambetul pe buze cu aceasta pereche de cizmulite de cauciuc si umbrela cu Peppa Pig, de culoare roz. Masuri disponibile: 24/25, 26/27, 28/29. Vezi pretul redus aici.

 

 

Umbrela My Little Pony

 

Umbrela manuala My Little Pony. Diametrul umbrelei deschise este de 70 cm. Atat manerul cat si varful sunt imbracate in plastic dur de culoare neagra.

 

 

Umbrela Littlest Pet Shop

 

 

Umbrela Barbie

 

Umbrela manuala Barbie Starpack de culoare roz pentru fetite, cu diametrul de 45 cm. Umbrela Barbie special creata pentru nevoile fetitelor de a se distra chiar si pe timp de ploaie.

 

 

Umbrela Hello Kitty

 

Mai multe articole cu simpatica pisicuta Hello Kitty vei gasi la Borealy – Bijuterii Hello KittyMyKitty  si My Kitty Store.

 

Umbrela sunet & lumina

 

 

Umbrela Western Kids

 

 

Umbrela Mollie and Bollie

 

Exit mobile version