Veşti proaste pentru milioane de utilizatori WhatsApp Messenger. Compania a actualizat lista telefoanelor pe care nu va mai fi disponibilă aplicaţia. WhatsApp Messenger nu va mai putea fi instalata, updatata si nici utilizata in cazul in care aveti următoarele dispozitive, potrivit unui comunicat transmis pe pagina de facebook a Whatsapp.

Chiar daca aceste telefoane sunt mai vechi iar sistemele de operare “invechite” mai sunt cateva milioane de utilizatori mai sceptici la noile modele sau de ce nu mai atasati de vechile lor telefoane, in mod special detinatorii de BlackBerry. Caz in care, pentru a putea folosi in continuare aplicatia WhatsApp Messenger, acestia vor fi nevoiti sa cumpere un alt telefon mobil, sau daca precedentul le permite sa faca un update al sistemului de operare.

Pe ce telefoane mobile nu vei putea folosi WhatsApp Messenger?

Pe ce telefoane mobile nu vei putea folosi WhatsApp Messenger?

 

Telefoane incompatibile WhatsApp Messenger

Initial s-a anuntat ca dupa 30 iunie 2017, aplicatia WhatsApp nu va mai functiona pe telefoanele Nokia cu sistem de operare Symbian S60. Ulterior acest termen a fost prelungit pana la 31 decembrie, caz in care daca detineti un Nokia Symbian S60, WhatsApp nu va mai putea fi utilizat incepand cu 1 ianuarie 2018.

In acelasi timp, posesorii telefoanelor mobile cu sistem de operare BlackBerry OS sau BlackBerry 10, nu vor mai putea primi si transmite mesaje pe WhatsApp Messenger  după data de 31 decembrie, 2017

Lista smartphone-urilor incompatibile cu WhatsApp Messenger  nu se rezuma la aceste modele de telefoane mai vechi. Nici modelele bazate pe sistemele de operare Windows Phone 8.0 nu vor mai putea utiliza WhatsApp incepand cu anul 2018.

Lista de telefoane incompatibile WhatsApp Messenger a fost updatata si cu modelele pe care mai pot fi instalate aplicatia WhatsApp insa temporar: Nokia S40 vor functiona pana la 31 decembrie, 2018, iar versiunile Android 2.3.7 şi cele mai vechi pana la 1 februarie, 2020.

De ce nu functioneaza WhatsApp Messenger pe telefonul meu?

Caz in care, daca te intrebi de ce nu iti merge WhatsApp Messenger pe telefonul tau, atunci inseamna ca (in lipsa unor erori de instalare sau de logare) ai un telefon din lista de mai sus si se impune achizitionarea unui smartphone mai nou, compatibil. Iti recomandam mai jos cateva magazine unde vei gasi telefoane mobile cu sistem de operare compatibil WhatsApp Messenger, la cele mai mici preturi din Romania, cu garantie de 24 luni si cu posibilitatea de update-uri a softului garantata de producator.

  • Telefoane mobile compatibile WhatsApp la eMAG.ro
  • Telefoane mobile compatibile WhatsApp la iHunt.ro
  • Telefoane mobile compatibile WhatsApp la CEL.ro
  • Telefoane mobile compatibile WhatsApp la evoMAG.ro
  • Telefoane mobile compatibile WhatsApp la Altex.ro
  • Telefoane mobile compatibile WhatsApp la Flanco.ro
  • Telefoane mobile compatibile WhatsApp la Badabum.ro

In cazul in care iti doresti un telefon compatibil WhatsApp Messenger, astfel incat si dupa datele mentionate in articol WhatsApp sa functioneze, insa esti adeptul nu neaparat al unui brand de telefon ci al sistemului de operare, iti recomandam urmatoarele modele:

Exit mobile version