depurtat.ro

Noul sistem de operare Windows 10 va fi disponibil incepand cu 29 iulie, data de la care va putea fi descarcat gratuit (varianta licentiata) pentru ca utilizatorii din toata lumea sa poata face update / upgrade gratuit de la versiunile anterioare Windows 7 sau Windows 8. Microsoft a anuntat ca noul sistem de operare Windows 10 va fi disponibil pe 29 iulie in 190 de tari. Utilizatorii de dispozitive cu Windows 7 si Windows 8.1 vor avea posibilitatea de a face upgrade gratuit la noul sistem de operare. Windows 10 vine cu asistentul audio Cortana, Windows Defender, autentificare sigura prin voce dar si cu browserul Edge si promite o experienta unificata pe desktop, laptop si tableta. Upgrade-ul va fi gratuit in primul an, compania schimband modelul de business Windows. Primele detalii despre Windows 10 au fost date in ianuarie 2015, iar de atunci 4 milioane de oameni au testat sistemul in versiunea beta. ajutand compania sa “repare” o serie de bug-uri. Feedback-ul si Review-urile utilizatorilor sunt mult mai bune decat precedenta varianta Windows 8, sistem de operare ce nu a reusit sa convinga utilizatorii. Mai mult decat atat, Windows 10 va fi mai rapid si mai performant, mai ales in jocuri, gamerii fiind relativ uitati in ultima vreme de producatorii de sisteme de operare ce recomandau panaceul vesnic: upgrade al sistemului, upgrade ce necesita evident un efort substantial financiar. Incepand de astazi se poate rezerva upgrade-ul gratuit. Vezi cat costa sistemul de operare Windows 10 la ALTEX.

 

Noul Windows – Win10

 

Windows 10 reprezinta o noua generatie de Windows, fiind conceput pentru a il ajuta pe utilizator sa realizeze tot mai mult”, spune Terry Myerson, Corporate Vice President, Microsoft. “Windows 10 incepe sa dea forma viziunii Microsoft in ceea ce priveste conceptul de personal computing, definit prin increderea in modul in care protejam si respectam informatiile personale ale clientilor nostri, prin mobilitatea experientei de la un dispozitiv la altul, precum si prin interactiunile naturale pe care utilizatorii le au cu dispozitivele lor Windows, incluzand vocea, functionalitatile tactile, cerneala si hologramele.”

depurtat.ro

Microsoft a dat gres cu Windows 8 a carui rata de adoptie a fost mult sub asteptari. Prin versiunea 10 compania spune ca lucrurile stau cu totul altfel. Butonul de Start nu doar ca NU dispare, ci poate fi extins pe tot ecranul, daca userul doreste asta, iar pe versiunea de PC debuteaza si asistentul audio Cortana, un fel de Siri al Microsoft.

 

Rezerva gratuit Windows 10

Pe 29 iulie utilizatorii pot trece la Windows 10 profitand de oferta de upgrade gratuit pentru PC-uri si tablete sau prin intermediul retailer-ilor care vand dispozitive cu Windows 10. Dispozitivele noi care vin cu Windows 8.1 vor face foarte usor upgrade-ul in mod gratuit la Windows 10. Incepand de astazi se poate rezerva upgrade-ul gratuit. 

 

Ce este nou la Windows 10

 

Windows 10 aduce inapoi meniul Start, cunoscut si apreciat de utilizatori, ajutandu-i in acelasi timp sa isi gaseasca cu usurinta fisierele, aplicatiile selectate si ceea ce au adaugat la Favorite. Windows 10 porneste repede, revine in modul de lucru repede si ajuta bateriile sa dureze mai mult. Windows 10 vine cu Windows Defender, care protejeaza de malware in mod gratuit, dar si cu angajamentul de a oferi actualizari gratuite pe parcursul intregului ciclu de viata al dispozitivului. Optimizat atat pentru tastatura cat si pentru touch, upgrade-ul la Windows 10 este conceput astfel incat sa fie compatibil cu dispozitivele siaplicatiile Windows.

otter.ro

Fiind flexibil, Windows 10 ofera fiecaruia o experienta mai personalizata. Cortana, prima asistenta personala digitala veritabila din intreaga lume, ii ajuta pe utilizatori in activitatea lor zilnica indiferent de dispozitivul utilizat. Cortana memoreaza preferintele fiecaruia pentru a oferi recomandari relevante, acces rapid la informatiisinotificari importante prin voce sau text. Windows Hello ii saluta pe utilizatori folosind numele fiecaruia si le permite sa se autentifice pe computerul lor fara parola asigurand accesul instantaneu si in mod mai sigur la sistemul lor Windows 10 prin intermediul autentificarii biometrice. Windows 10 le permite, de asemenea, utilizatorilor sa interactioneze cu dispozitivele lor cu ajutorul traditionalelor tastaturi si mouse-uri, dar si in modalitati mai naturale, folosind vocea, stylus-ul sau gestica.

 

Browser Edge – Windows 10

 

Windows 10 ii va ajuta pe utilizatori sa realizeze mai mult, cu eforturi mai mici. Microsoft Edge, noul browser conceput pentru a putea lucra online in moduri noi, vine cu functionalitati incorporate precum cerneala, functiunea de share sau afisarea adaptata pentru citit (reading view).

Cortana este integrata in noul Microsoft Edge, astfel incat browser-ul ofera rezultate si continut in mod rapid, pe baza preferintelor si intereselor individuale. Rapid, operativ si adaptabil, Microsoft Edge ii ajuta pe oameni sa se concentreze doar pe continutul care ii intereseaza si sa aiba o interactiune activa cu web-ul.

 

Windows 10 – Mai rapid, mai puternic

 

Windows 10 ofera experiente unitare si familiare pe toate dispozitivele. Functionalitatea Continuum permite dispozitivelor sa se transforme, facand posibile tranzitii elegante de la tableta la PC si invers, permitand telefoanelor Windows sa ofere o experienta de tip desktop bogata. Xbox pe Windows 10 aduce vasta retea de jocuri Xbox Live atat pe PC-urile cat sipe tabletele cu Windows 10. Oamenii pot comunica cu prietenii lor pe PC-urile cu Windows 10 si pe Xbox One in timpul oricarui joc pe PC si pot share-ui continut prin intermediul Gaming DVR. De asemenea, jocurile pot fi redate direct din consola Xbox One pe PC-urile sau tabletele cu Windows 10. Jocurile dezvoltate pentru interfata de programare DirectX 12 pe Windows 10 vor cunoaste imbunatatiri in ceea ce priveste viteza, eficienta si capabilitatile grafice.

Pe 29 iulie utilizatorii pot trece la Windows 10 profitand de oferta de upgrade gratuit pentru PC-uri si tablete sau prin intermediul retailer-ilor care vand dispozitive cu Windows 10. Dispozitivele noi care vin cu Windows 8.1 vor face foarte usor upgrade-ul in mod gratuit la Windows 10. Incepand de astazi se poate rezerva upgrade-ul gratuit. Windows 10 pentru alte dispozitive, tablete sau smartphone-uri, va fi disponibil la finele anului 2015. Vezi cat costa sistemul de operare Windows 10 la ALTEX.

answear.ro