Daca anterior am prezentat o colectie de paltoane fabricate in Romania, in trend cu vremea si vremurile, dorim sa adaugam un articol in categoria de cojoace si paltoane de calitate fabricate in Romania din blanuri naturale si cum am putea sa facem asta mai bine daca nu prin prezentarea producatorului aradean de blanuri, paltoane si cojoace romanesti A&A Vesa. Merita mentionat ca preturile nu sunt deloc mari pentru calitatea pe care o ofera iar blanurile nu provin din acte de braconaj sau de la animale pe cale de disparitie!

Vesa fabrica de blanuri, paltoane si cojoace romanesti

În ciuda faptului că hainele de blană tind a fi percepute drept pretențioase, fabrica de blanuri, paltoane si cojoace romanesti din Arad au reușit să îmbine eleganța cu utilitatea și să creeze piese de vestimentație casual sau elegante în toate culorile realizate la cele mai înalte standarde ale calității.

Hainele de blană pentru bărbaţi sau cojoacele bărbăteşti (Romanian Sheepskin coat for men) au fost considerate, o bună perioadă de timp, specifice vieţii rurale. Vremurile s-au schimbat, însă, şi hainele de blană bărbăteşti au devenit articole vestimentare moderne, căutate pentru rezistenţa şi calitatea materialelor folosite.

aici gama de paltoane si cojoace romanesti barbatesti

Haina de blană romaneasca (Romanian Sheepskin coat for women) este un articol ce nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei care pun accent pe calitate premium la un pret corect. Fie că vorbim despre cojoace pentru damă, paltoane din blană sau jachete, produsele A&A Vesa sunt confecţionate doar din piele şi blană naturală, prelucrate în fabrica proprie.

aici gama de paltoane si cojoace romanesti de dama

Designerii de paltoane barbatesti sau de dama de la Vesa au o echipa profesionistă cu mulți ani de experiență, pasiune și talent si creează haine de blană barbatesti sau de dama cu un design unic caracterizat de eleganță, rafinament și bun gust.

Gama de produse este una largă având o multitudine de articole: haine, veste, fulare, mănuși, papuci de casă , gulere, căciuli, cape, fiind confecționate 100% din blănuri naturale: piele cu blană de miel merinos, blană de vulpe polară, blană de vulpe roșie, blană de raton sau blană de nurcă.

Firma A&A Vesa a fost înființată în anul 1994 ca societate comerciala, oferind și completând treptat o gamă de haine din blană, cojoace și accesorii, rasfățând mii de clienți din România cât și din afara țarii. Fabrica are propria tăbăcărie cu o capacitate de 500 de piei pe zi, oferind posibilitatea de a confecționa 300 de haine pe lună in Buteni, judetul Arad.

Nu putem prezenta gama foarte variata a paltoanelor, cojoacelor, gecilor si jachetelor, vestelor sau chiar a accesorilor din piele si blana naturala produse in Romania la fabrica de la Arad, ne vom axa doar pe doua produse ce au un pret accesibil, iar pentru intreaga colectie va recomandam sa vizitati site-ul producatorului, aici.

Paltoane, cojoace si geci din blana – modele de dama

Una dintre cele mai accesibile geci din blana naturala este această geacă caldulroasa de iarna confectionata din blană de miel merinos creață, necălcată. Foarte călduroasă, rezistentă și confortabilă cu un design modern datorită lungimii sale scurte și a croiului său asimetric, care se aseamănă unei geci de piele.

Geaca din blana merinos fabricata in Romania

Geaca din blana merinos fabricata in Romania

Deosebit de versatilă, această geacă din blană poate fi purtată la ținute de zi cu zi, dar și mai elegante, fiind o piesă vestimentară de care vă veți bucura pentru mult timp. Închiderea se realizează prin fermoare, geaca fiind prevăzută cu două buzunare frontale. Aici intreaga gama de paltoane si cojoace romanesti de dama

Paltoane si cojoace din blana modele barbatesti

Palton din blană de miel. Paltonul este o piesă vestimentară clasică, prezentă în garderoba de toamnă și iarnă a bărbaților cărora le place să fie mereu bine îmbrăcați. Acest palton din blană de miel are un croi drept și masculin. Gulerul adânc în formă de V îi conferă distincție, în timp ce cusăturile vizibile ale celor două buzunare laterale și nasturii fac ca acest palton din blană de miel să fie potrivit și pentru ținute mai casual, de toată ziua. Călduros și confortabil, acest palton este o achiziție inspirată, care va face zilele friguroase mai ușor de suportat.

Palton barbatesc fabricat in Romania din blană de miel

Hainele de blană pentru bărbaţi sau cojoacele bărbăteşti (Romanian Sheepskin coatfor men) au fost considerate, o bună perioadă de timp, specifice vieţii rurale. Vremurile s-au schimbat, însă, şi hainele de blană bărbăteşti au devenit articole vestimentare moderne, căutate pentru rezistenţa şi calitatea materialelor folosite.

aici gama de paltoane si cojoace romanesti barbatesti

Haina de blană romaneasca (Romanian Sheepskin coatfor women) este un articol ce nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei care pun accent pe calitate premium la un pret corect. Fie că vorbim despre cojoace pentru damă, paltoane din blană sau jachete, produsele A&A Vesa sunt confecţionate doar din piele şi blană naturală, prelucrate în fabrica proprie.

aici gama e paltoane si cojoace romanesti de dama

Daca ti-a placut acest articol, credem ca ti-ar placea sa citesti si:

Exit mobile version