Singalongz – jucăria interactiva pe care fiecare fetita si-o va dori drept cadou de ziua ei sau de Craciun. Fiecare Singalongz are propria sa personalitate. Singalongz acum si in Romania! Descopera Singalongz, jucaria distractiva care a captivat copiii din intreaga lume!

vezi cel mai mic pret la

emag | nichiduta

Fii si tu vedeta alaturi Singalongz! Cântă sau vorbeste în microfon și prietenul tău Singalongz va repeta tot ceea ce aude cu propria lui voce unică. Aveți posibilitatea de a colecta și de a le conecta pe toate la un singur microfon pentru a crea Grupul Singalongz! Cele patru personaje Singalongz sunt adorabile: Ursuletul Cobey, Me-Me, Dally, Rufter si fiecare are personalitatea si vocea lui unica. Fiecare Singalongz este plin personalitate!

 

Ursuletul Cobey Singalongz

 

Cobey ursuletul s-a născut pentru a cânta! El are o voce profundă, plina de importanta momentelor unor adevarate concerte jazz sau hip-hop și este întotdeauna fericit să cânte împreună cu tine! Cobey este mai mult decât un ursulet ce cânta. Gata pentru iti fi alaturi in orice aventura si distractie, ursuletul iubitor de miere Cobey will rock your world!

 

Pisicuta Me-Me Singalongz

 

Pisicuta Singalongz Me-Me este o adevarata diva ce canta extraordinar! Când aude o melodie, ea pur și simplu trebuie să o fredoneze! Dar Me-Me este mai mult decât un personaj care imita! Ea este o pisicuta mereu la modă, un personaj plin de stil.

 

Catelul Ruftey – Jucarie Singalongz

 

Catelusul Ruftey este un artist inăscut! Cu o voce nebunatica, el este incântat întotdeauna să fredoneze împreună cu tine! Ruftey aduce energia la scena deschisa!

 

Ratusca Dally – Jucaria Singalongz

 

Dally este ratusca careia îi place să cânte! Cu o voce unica,  ce iese în evidență din mulțime, Dally va cânta mereu cu placere! Dally este mai mult decât o rață ce cânta. Ea are o inimă de aur, îi place să se cuibareasca langa tine si sa fie confidenta ta. Are nevoie de incredere si suport cand vine vorba de spectacol dar cu siguranta nu te va dezamgi!

 

Iata ce trebuie sa faci in 3 pasi simpli:

  • Deschide microfonul intorcand butonul rotativ spre dreapta.
  • Tine apasate in acelasi timp steluta microfonului si pe cea de pe mana prietenului cantaret SINGALONGZ, pana ce auzi sunetul magic de conectare.
  • Orice vei spune sau canta tu in microfon, prietenul cantaret va reda in propria sa voce! Distractie fara limite! Produsul functioneaza si dintr-o camera in alta, pe o distanta de 10-15 m. Dupa ce ai terminat joaca, asigura-te ca opresti atat microfonul, cat si jucaria.

Canta in grup!

  • Foloseste acelasi microfon pentru mai multi prieteni cantareti SINGALONGZ. Procedeaza ca mai sus, pentru stabilirea legaturii magice intre microfon si fiecare dintre SINGALONGZ.
  • Alege care dintre SINGALONMGZ sa cante! Daca vrei sa scoti un Singalong din joc, tine apasata steluta acestuia pana se aude iarasi sunetul magic, iar apoi se stinge.

vezi cel mai mic pret la

emag | nichiduta

Exit mobile version