depurtat.ro

Tableta Evolio Tabby este singura tableta special creata pentru copiii cu varsta intre 3 si 12 ani. Evolio Tabby imbina perfect aplicatiile educative si distractive cu utilizarea unei tablete reale, pe deplin functionala, personalizata si in siguranta, cu ajutorul aplicatiei Control Parental. In exclusivitate pentru Evolio, Tableta Tabby beneficiaza de aplicatiile preinstalate PitiClic si Kidsopia. Cele 12 aplicatii PitiClic si Kidsopia gratuite, special customizate pentru copii, ii ajuta pe cei mici sa numere, sa recunoasca forme, sa deseneze sau sa rezolve puzzle-uri. Tableta Evolio Tabby cu sistemul de operare Android 4.0 ofera tehnologia si aplicatiile ce contribuie la dezvoltarea creativitatii si imaginatiei copiilor.

yves-rocher.ro

Tableta educationala pentru copii Evolio Tabby

Tableta reala personalizata

Tableta Evolio Tabby este o tableta reala, multifunctionala, este mai mult decat o simpla jucarie. Are multe jocuri si aplicatii in limba romana dar si povesti interactive. Interfata este foarte usor de folosit de catre copii fiind intuitiva. Este o tableta foarte bine realizata, producatorul s-a gandit ca trebuie sa fie fiabila in mainile unui copil de 3 ani care este inca in faza finala a “aruncatului obiectelor”. Totodata, cu ajutorul controlului parental, poate fi foarte usor blocat accesul la internet, astfel incat, daca nu o folositi (si) dvs. copilul sa invete in deplina siguranta despre tehnologie.

Este o tableta dotata cu tot ce te poti astepta de la o tableta: ecran de 7 inch TFT, conexiune wifi la internet, boxe, camera web, suporta FullHD 1080p, mp3-uri si carti in format electronic (e-books), reda continut flash, are slot mini USB si este bazat pe sistemul de operare Android 4.0 .

Procesorul Cortex A13, placa video quadcore integrata, 512mb memorie DDR3, memorie flash integrata 4gb si posibilitatea extensiei cu un card microSD pana la 32gb, fac posibile orice aplicatii Android sa ruleze fin si fara lag.

comanda online la Altex sau emag

 

Aplicatii educative preinstalate

Kidsopia si Piticlic

 

Aplicatii KIDSOPIA

 

„Povestea Lebedei” contine o multitudine de puzzle-uri haioase inspirate de povestea “Ratusca cea Urata” si ii vor ajuta, intr-un mod amuzant, pe copii sa isi exerseze si dezvolte capacitatea de a corela imagini si forme.

flanco.ro/

Unul din frumoasele jocuri de sortare si ordonare de la Kidsopia este „Curtea animalelor”. Jocul are 3 niveluri, oferind grade diferite de dificultate si familiarizand copilul intr-un mod amuzant, cu concepte precum marime, ordine crescatoare si descrescatoare. Micutii vor fi incurajati, ajutati si felicitati de catre povestitor, eforturile si rezultatelor lor fiind constant luate în considerare.

„Jocul formelor” este unul dintre putinele jocuri de recunoastere a formelor geometrice si ii va ajuta pe copii sa se familiarizeze cu formele geometrice si apoi sa exerseze recunoasterea acestora in obiectele din jur.

Un joc de invatare a sunetelor animalelor potrivit pentru copiii de toate varstele este jocul „Onomatopoeia”.  Copii vor invata numele diferitelor animale de la tara cat si sunetele pe care acestea le fac.

 

Aplicatiile PITICLIC

 

„Povestea lui Dintisor” este in acelasi timp o poveste cu morala, un joc antrenant si planse de colorat.

Copiii vor invata cum functioneaza un circuit electric si care sunt simbolurile principalelor elemente de circuit printr-un joc amuzant si interesant – „Circuitul electric”.

“Matematica pentru pregatitoare” ajuta copiii sa invete notiuni de spatialitate, dar si ceea ce in matematica se numesc “serii de elemente” – succesiunea logica a unor elemente si ciclicitatea lor. Toate acestea intr-un cadru specific lumii circului, inconjurat de animale simpatice si personaje hazlii.

 Tableta Tabby beneficiaza de aplicatiile preinstalate PitiClic si Kidsopia.

Aplicatii Educative preinstalate

 

Control Parental

Tu detii controlul tabletei

 

Cu ajutorul functiei Control Parental, parintii pot controla aplicatiile si setarile tabletei. Astfel se permite sau se blocheza accesul la anumite aplicatii si posibilitatea de conectare la internet prin Wi-Fi.

Materialele folosite la design-ul tabletei Tabby o fac usor de manevrat, iar siliconul de pe margine o protejeaza de socurile usoare. Toate produsele educationale sunt create in colaborare cu cadre didactice de specialitate, in conformitate cu programa scolara si au avizul Ministerului Educatiei.

Poate fi comandata online de la: Altex | emag (click magazin pentru pret).
answear.ro