Descopera lumea minunata a lui Minnie si prietenii ei cu ajutorul lui Minnie Povestitoarea (link produs). Simpatica Minnie iti povesteste in limba romana (cu vocea originala din desenele animate Mickey Mouse Clubhouse) 8 povesti si iti va canta 8 cantecele despre prietenii ei. Porneste relatarea povestilor prin apasarea unuia din cele 8 butoane existente si priveste-o cum vorbeste si canta. Contine si buton de reglare a volumului.Minnie isi misca gura si gesticuleaza in timpul cantecelelor. Recomandata copiilor cu varsta peste 18 luni. Dimensiuni jucarie: 35cm. (mai multe jucarii cu Minnie)

Mascote originale Disney, cu indragitul personaj Minnie Mouse din desenele animate Walt Disney Mickey Mouse Clubhouse. Jucarii de plus din material textil din colectia „Mickey Mouse”. Jucarii din plus de calitate ce nu contin substante toxice. Mascota de plus I Love Minnie, o gasiti la NicorobestkidseMAG si Nichiduta.

 

 

Minnie este simpatica, iubitoare si foarte prietenoasa. Cea mai buna prietena a ei este Daisy Duck. Minnie iubeste gradinaritul, moda, dansul si cumparaturile. Jucarie din material textil moale pentru fetite cu varsta peste 3 ani. Dimensiune: 20 cm. I Love Minnie (rosie) o gasiti la NicoroeMAG, bestkids si elefant.ro.

 

Jucarie mare de plus cu Minnie Mouse: 42.5 cm. Cel mai mic pret pentru Jucaria mare de plus Minnie Mouse il veti gasi la NicoroBestKids si eMAG.ro.

CITESTE SI:  Covoare personalizate cu personaje Disney pentru camera copiilor