depurtat.ro

Atunci când vine vorba de o pereche de cizme de dama UGG originale ne gândim la forma iconică, pielea naturală pe exterior, blănița naturală pe interior dar și la prețul piperat al unei asemenea perechi, ce începe chiar și într-o campanie de reduceri de la 800 de lei în plus. Dar haideți să vă povestim un pic despre perechile de cizme UG, fabricate din piele naturală, îmblănite și călduroase, la prețuri atractive, cu designul ultracunoscut UGG.

De mulți ani au apărut în magazine, fie UGG-uri fake, contrafăcute, fie cizme în stil UGG fabricate din piele eco, artificială, cu blăniță din poliester și cu prețuri de aproximativ 100 de lei. Ei bine, am găsit în oferta reputatului magazin de încălțăminte damă dEpurtat, o colecție de cizme UG din piele naturală, fabricate la fel de bine ca și originalele. Cizmele UG de la dEpurtat.ro pot fi comandate online cu transport gratuit (sau 12 lei în funcție de valoarea coșului de cumpărături), te poți răzgândi în 100 de zile dacă nu îți plac, sunt fabricate din piele și blană naturală ca și originalele UGG însă costă doar o fracțiune din prețul modelelor australiene (între 150-250 lei).

Întreaga colecție de cizme UG (cu design UGG) din piele și sau cu blană naturală o găsiți aici.

yves-rocher.ro

Deși nicio pereche “stil UGG” nu se compară cu originalele, indiferent că din punct de vedere al materialelor utilizate (piele, blăniță, branțuri) s-ar apropia de calitatea recunoscutei mărci, o pereche de cizme in still UGG vă permite să experimentați mai multe modele și design-uri ce fie nu sunt foarte accesibile la preț, fie pur și simplu nu au fost inventate de către marca australiană. Deci, pe lângă prețul foarte competitiv, aveți și un avantaj de design.

Vă prezentăm mai jos câteva modele de cizme tip UG care ies în evidență din cele 20.000 de articole de încălțăminte: ghete, pantofi eleganți cu toc, cizme, sandale sau pantofi sport de la dEpurtat.ro.

flanco.ro/

Cizme tip Ug Kolenaz Camel

Cizme tip Ug Kolenaz Camel

Cizme tip Ug Klima Negre

Cizme tip Ug Klima Negre

Cizme tip UGG DUB

Cizme tip Ugg Dub Camel
Cizme tip Ugg Dub culoare Gri

Cizme tip Ug Dacly

Cizme tip Ug Dacly Negre
Cizme tip Ugg Dacly culoare Bej

Cizme tip Ug Brook Gri

Cizme tip Ug Brook Gri

Cizme tip Ug Klima Gri

Cizme tip Ug Klima Gri

Întreaga colecție, aici.

answear.ro