depurtat.ro

Din 2011, în comerțul online din România activează magazinul online Depurtat.ro care și-a câștigat o bază de clienți fidelă dar și influenceri cu păreri pozitive și foarte pozitive. M-am gândit să scriu și eu o recenzie asupra acestui magazin serios ce propune colecții de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii la prețuri mici sau, în cazul produselor de calitate superioară, prețuri atractive.

Ca și spoiler, (veți citi mai jos argumente reale), vă confirmăm de la început că magazinul online DePurtat.ro este un magazin online serios, cu istoric de funcționare, care vinde enorm de mult, fiind preferat de cumpărătorii pragmatici pentru care contează banii cheltuiți, care pun accent pe produs și mai puțin pe brand. Activează în zona de magazine cu prețuri mici și medii, oferă varietate (la încălțăminte) și unde (mai important) ești tratat onest pe principiul best buy: cel mai bun produs pentru banii pe care îi plătești.

yves-rocher.ro

Am ajuns la concluzia de mai sus, analizând atât firma și rezultatele acesteia, cât și recenziile utilizatorilor, articolele vândute pe site, showroom-ul, prețurile, magazinul online (funcționalitate și securitate site), serviciile și condițiile propuse, ba chiar și campaniile de marketing și respectarea legii dpdv al elementelor obligatorii de a fi prevăzute pe site.

Poziționarea Depurtat.ro în Piața Fashion online Românească

Magazinul este specializat în vânzarea online de încălțăminte de damă, fete și adolescente, însă de-a lungul timpului și-au mărit oferta și cu articole de îmbrăcăminte și accesorii. În nișa de magazine fashion recunoscute pentru prețurile jenant de mici, precum: Zappatos, Sinsay, RubyFashion, DeHaine sau HDVTrends, prezența DePurtat.ro este oarecum atipică.

În primul rând pentru că este unul dintre puținele magazine care nu se axează doar pe mărfuri ieftine, de calitate (să fim sinceri) redusă, vei găsi în oferta lor și încălțăminte de foarte bună calitate, fabricată din piele naturală. Acest lucru scoate magazinul din zona celor care vând ieftineli, articole returnate sau produse din prin cine știe ce depozite pentru contrabandă.

În al doilea rând, DePurtat.ro nu este un magazin obscur, nu este doar un site de vânzări cu un sistem de dropshipping în spate, depozite dubioase și câțiva “afaceriști” ce s-au lăsat de taximetrie. Vorbim de un magazin online respectabil și serios, cu magazine fizice deschise de câțiva ani, cu o cifră de afaceri de peste 33 milioane RON în 2022 (sursă), peste 30 de angajați și o creștere a vânzărilor de la an la cu procente considerabile. Vânzările magazinului au crescut cu peste 50% în ultimul an financiar închis (2022) față de 2021.

Despre Produse și Magazin Depurtat – Păreri oneste

Încep cu niște considerente de ansamblu despre practicile comerciale, varietatea produselor și calitatea produselor. Această secțiune va fi completată mai jos și cu câteva exemple de perechi de încălțăminte din gama medie / superioară de preț (peste 100 de lei).

Practici comerciale corecte

După cum scrisesem și la început, magazinul nu vinde produse ale unor mărci recunoscute internațional, dar nici nu vinde fake-uri. Au o abordare corectă când își promovează produsele, nu dezinformează clienții cu privire la caracteristicile importante, ba chiar este singurul magazin dintr-o listă de alte 10 recenzate care în cazul cizmelor de tip / still UGG nu folosesc denumirea patentată, respectând astfel atât legea, cât și bunul simț și inteligența consumatorului.

Un lucru observat și care spune multe în ceea ce privește practica comercială și prețurile precum și întărește opinia că acest magazin este de încredere este faptul că nu investește bani în campanii de digital marketing. Părerea mea este că dacă îți permiți să crești cu asemenea cifre (50% într-un an), doar prin serviciile și produsele pe care le oferi, prin recomandările și recurența clienților, nu doar că poți menține prețurile mici, dar denotă și încredere, seriozitate, calitate și profesionalism în ochii cumpărătorilor de încălțăminte.

Varietatea produselor

Pe DePurtat.ro găsim astăzi (Nov 2023) aproape 20.000 de perechi de încălțăminte damă, fete și adolescente. 1000 perechi de cizme, 1500 modele de ghete și alte 1000 de botine, 4500 pantofi cu toc, 2100 pantofi sport, peste 6000 de perechi de sandale din care aproape 4000 sunt modele cu toc, 1900 perechi de pantofi clasici casual și peste 1100 de încălțăminte din piele naturală din categoriile enumerate anterior. Pot afirma și sunt siguri că sunteți de aceași părere cu mine că suntem de aceași părere că este un magazin cu o marfă deosebit de variată, de unde ai ce alege, indiferent de sezon, ocazie, buget, stil, vârstă și funcționalitate dorită.

Calitatea produselor

Evident că nu poți testa 20.000 de produse de încălțăminte, însă poți fi sigur/ă de calitatea încălțărilor de la DePurtat: nu te va dezamăgi. Trebuie să menționez să ai așteptările setate corect, cumperi o pereche de ghete de 49 de lei vei avea o pereche de ghete care te vor ține o iarnă două, cumperi o pereche de pantofi cu toc, cizme, ghete sau pantofi sport din piele naturală de 249 de lei, atunci îți vor acompania bunul gust timp de mulți, mulți ani. În concluzie, cu încălțămintea DePurtat nu ai surprize neplăcute, ba din contră.

Nu este necesar să mă credeți pe cuvânt sau să aveți din start aceași părere ca și mine. Însă, magazinul este printre puținele (dacă nu chiar singurul) care oferă posibilitatea de a te răzgândi într-o perioadă de 100 de zile de la achiziție! Denotă deci încredere în produsele vândute dar și în prețurile mici (ca și exemplu, sunt clienți care cumpără un Smart TV iar dacă prețul scade în alt magazin fac retur pentru a economisi suma suplimentară). Din nou, fără surprize negative în ceea ce privește prețul sau calitatea produsului. Tot ca un vot de încredere este și faptul că au două showroom-uri unde pot fi probate, verificate produsele. Astfel, nu vei ajunge în situația să comanzi ceva și să îți vină cu totul altceva cum se poate întâmpla în cazul unor magazine care nu sunt de încredere.

flanco.ro/

Analiza & Păreri Prețuri Depurtat

La prima vedere când le vizitezi site-ul, ai putea afirma că DePurtat.ro este un magazin cu un model de business bazat pe ieftineală. Ei bine, această impresie este înșelătoare, după cum spuneam este un magazin atipic. Jumatate din produsele vândute într-adevar se încadrează în plaja de prețuri 50-150 de lei, însă cealaltă jumătate aferentă produselor de calitate superioară au prețuri de regulă între 150-350 de lei per articol. Veți ajunge la concluzia mea: că articole cu prețuri mai mari sunt și mai ieftine dacă le raportăm la calitatea & designul oferit.

În ceea ce privește articolele de încălțăminute cu prețuri foarte mici (50-100 de lei), nu voi insista foarte mult, spun doar că prețurile sunt OK iar marfa se prezintă mai bine calitativ decât ai găsi pe alte site-uri similare. Mă axez însă pe gama de prețuri medii sau considerate “mari” (peste 150 de lei). Scanând 50 de articole, am ales cu ușurință cele 8 de mai jos și rapid am putut trage o concluzie zic eu relevantă și de ajutor. Dar las cuvintele, concluzile și părerile mele la o parte și …

… cum o poză face cât o mie de cuvinte: puteți vă rog să vă faceți propria părere asupra magazinului și prețurilor de la Depurtat luând în calcul câteva produse selecționate mai jos: doar piele naturală, fără aplicare de discount. Nu-i așa că prețurile sunt nu doar corecte ci și atractive? (modelele din imagine le găsiți aici).

La Depurtat.ro, cu un buget de 100 de lei puteți găsi sandale și papuci din piele naturală clasice, fățoase sau inovative prin design. La 150 de lei găsiți chiar ghete, cizme, pantofi cu toc eleganți și o varietate imensă de botine și cizme UG (în stil UGG) fabricate din aceleași materiale (piele cu blană naturală) ca originalele australiene. Iar la 200-300 de lei găsiți senzație, calitate și unicitate.

Păreri Depurtat.ro. Ce NU știi despre acest magazin!

Recenzii cumpărători Depurtat.ro

Deși articolele de pe site nu au zonă de comentarii, întrebări, răspunsuri și review-uri utilizatori – și chiar dacă ar avea, ar trebui să fim circumspecți la fel ca la review-urile false Altex – putem verifica “mama review-urilor” și anume notele și comentariile cu privire la Depurtat puse pe platforme independente de magazin precum Google și Facebook. Veți fi surprinși să vedeți cât de recomandat este Depurtat.

Recenzii Depurtat.ro Google

Nu este un magazin care să mintă prin afișarea unor recenzii pozitive false, plătite sau mânuite. Recenziile Google, transparente și la vedere acordă showroom-urilor 4,4 stele dintr-un maxim de 5 și în baza a peste 670 de clienți care și-au găsit timp să ofere o notă în baza experienței din magazin Și dacă știm că veștile proaste se transmit mai repede, la fel și cu review-urile: un review negativ al unui utilizator sau cumpărător nemulțumit cu siguranță apare în Google, în timp ce un client fericit nu se grăbește să dea nota maximă. Decât dacă a fost super impresionat de produs, preț, modul de servire, servicii conexe și experiența de cumpărare.

Recenzii Depurtat.ro Facebook

În ceea ce privește review-urile acordate pe facebook, situația este mult mai bună. Aproape 5000 de utilizatori au acordat o notă medie de 4.8 din 5, majoritatea având drept bază de experiență de cumpărare interacțiunea online Au un engagement foarte puternic pe facebook, fiind urmăriți de nu mai puțin de 645.000 de utilizatori!

Ca și concluzie, în ceea ce privește recenziile primite exact acolo unde gura lumii este cea mai slobodă, magazinul DePurtat are păreri foarte pozitive de la un eșantion divers și cuprinzător de clienți.

Păreri & Informații Condiții Livare

Informațiile despre livrarea produselor sunt complete și explicit menționate pe site. Din experiență proprie livrarea se face foarte rapid (1-2 zile maxim) având în vedere că au contract cu SameDay. Astfel, beneficiați de livrarea în căsuțele EasyBox ca la eMAG pe care le găsiți la mai tot pasul oriunde în țară (3800 de lockere în România). În plus, în cazul în care faceți retur, pentru a nu exista probleme cu privire la transport, toate retururile sunt înregistrate video.

Transportul este gratuit pentru comenzi peste 250 de lei. La momentul în care scriu acest articol, pentru comenzi sub 250 de lei costul transportului este minim (12 lei) la care se adaugă 3 lei pentru plata în sistem ramburs (dacă nu plătiți direct cu cardul). În cazul returului pentru schimbarea mărimii, transportul este gratuit.

Analiză site online Depurtat.ro

Site-ul Depurtat.ro mi-a lăsat o impresie deosebit de plăcută. Este bine structurat pe categorii de produse, categorii bine gândite conform cumpărătorului online (tipuri și subtipuri de produse). Se încarcă rapid inclusiv de pe mobil și fiecare pereche de încălțăminte are fotografii de înaltă rezoluție realizate din față, laterale, de sus sau probate de o persoană reală. Astfel, poți observa nu doar calitatea la îmbinare ci poți experimenta vizual proba perechii dorite. Nu apar pop-uri deranjante, nu fac false campanii și nici nu aplică tactici agresive de behavioral economics prin care devii stresat să finalizezi comanda în 3 minute că doar atât ar fi valabil prețul.

Este un site sigur pentru shopping online, respectă legea cu privire la: date despre companie, termeni și condiții, link către ANPC, conexiune securizată https, imaginile schemelor de plată Visa & Mastercard, politica de confidențialitate și cookies. Deci, cumperi în siguranță de la Depurtat.

DREPT CONCLUZII

Părerile miilor de cumpărători ce au trecut pragul fizic sau online al magazinul Depurtat sunt foarte bune, existând impresia susținută de numeroși utilizatori și sisteme de recenzare că Depurtat este un magazin online serios cu marfă (încălțăminte) de calitate pentru banii ceruți. Este o afacere cu un îndelung istoric de funcționare în România, care vinde enorm de mult, fiind preferat de cumpărătorii pragmatici pentru care contează banii cheltuiți și care pun accent pe produs și mai puțin pe brand. Activează în zona de magazine cu prețuri mici și medii, oferă varietate, ești tratat onest pe principiul best buy și oferă servicii de calitate premium de livrare, garanție, retur și consiliere.

Singurele minusuri:

  • oferta de articole de îmbrăcăminte nu este nici a o suta parte din cea de încălțăminte;
  • nu și-au îmbogățit oferta și cu articole pentru bărbați sau accesorii, astfel încât să devină un magazin complet;

Dacă te-am convins sau ți-am luat grijile în ceea ce privește seriozitatea magazinului online Depurtat, cumpără cu încredere de aici și profită de prețurile speciale.

answear.ro