depurtat.ro

Ghete Salomon usoare de iarna pentru femei Wasatch TS WP W Steel Grey. Perechea de incaltaminte Salomon Wasatch TS WP W Steel Grey se defineste drept o gheata usoara de iarna si zapada pentru femei, cu insertii din piele tratata pentru impermeabilitate. Ghetele de iarna Salomon Wasatch sunt impermeabile si rezista fara probleme ore intregi la temperaturi reduse. Izolatia termica este asigurata de membrana Thinsulate 400gr. Limba ghetelor Salomon este conectata printr-un material de partea superioara a ghetei pentru a impiedica patrunderea diverselor elemente in interior. Talpa intermediara EVA, Talpa exterioara Non Marking Contagrip – grip in conditii de iarna, talpa cu aderenta chiar si pe gheata, sasiu Advanced Chassis, fleece la interior pentru confort termic. Tehnologii: Contragrip, Thinsulate, Waterproof. Ghetele Salomon Wasatch le gasiti in magazinele online eMAG si FashionDaysHervis Sports. Si evident in magazinul Footshop Salomon.

yves-rocher.ro

flanco.ro/

Salomon Wasatch TS WP W este o gheata cu greutate redusa, perfecta pentru iarna. Ghetele Salomon Wasatch pentru femei se inspira din activitatile de hiking. O gheata cu insertii de piele acoperita de Poliurethan, impermeabila si foarte calduroasa. Calapod specific pentru femei. Modelul Wasatch este disponibil si pe culoarea neagra.

Aici, Oferta SALOMON

Ghetele de dama Salomon Wasatch le gasiti (ce-i drept la preturi diferite) in magazinele online eMAG si FashionDaysHervis Sports. Si evident in magazinul Footshop Salomon.

answear.ro