Vei fi surprins de puterea de tractiune pe care o vei avea cu aceasta pereche de ghete de baschet de la Nike: Air Max Stutter Step. In cazul in care iti doresti o pereche care sa te tina, si totodata sa nu platesti o suma exorbitanta, atunci Stutter Step este o alegere viabila. Ghetele de baschet Nike Air Max Stutter Step te pot ajuta sa inscrii cosul castigator pe terenul de baschet. Iar designul si coloristica in care ii puteti cumpara, va vor oferi si eleganta si vizibilitatea pe care o cautati si in afara terenului!

Numele acestor ghete denota fantezie, una dintre cele mai recente versiuni de ghete pentru baschet de la Nike, este una dintre optiunile de performanta la preturi accesibile pentru cei ce vor si sa arate bine pe terenul de baschet. Dotate cu tehnologia de pernite de aer Nike Air Max în trepte, talpa are o constructie unghiulara, un interior puternic ventilat cu care de altfel ne-am obișnuit în ultimii ani de la inginerii Nike.

Ghetele de baschet Nike Air Max Stutter Step pentru barbati, copii mici (Little Kids) si copii mai maricei (Big Kids), le gasesti la mall-urile online cu preturi reduse precum B-Mall. Mai multe modele de Nike Air Max Stutter Step la preturi un pic mai mici daca nu luam in calcul transportul, puteti gasi pe amazon.com in cazul in care ati mai cumparat online de pe amazon US si v-ati obisnuit cu modul lor de comanda.

 

CITESTE SI:  Incaltaminte sport pentru copii: adidasi pentru tenis de camp

Ghete de baschet Nike Stutter Step pentru copii mici si mari

Ghetele de baschet Nike Air Max Stutter Step pentru barbaticopii mici (Little Kids) si copii mai maricei (Big Kids), le gasesti la mall-ul online cu preturi reduse B-Mall. Mai multe modele de Nike Air Max Stutter Step la preturi un pic mai mici daca nu luam in calcul transportul, puteti gasi pe amazon.com in cazul in care ati mai cumparat online de pe amazon US si v-ati obisnuit cu modul lor de comanda.