Incaltamintea Supra continua sa uimeasca sezon de sezon prin inovatie tehnologica si design ultra cool, urban street contemporan. Daca incaltati o pereche tenisi, bascheti, adidasi Skate Shoes sau pantofi sport casual Supra va veti complimenta picioarele cu o senzatie incredibila de confort dar si mintea cu o stare de spirit pozitiva. Cu tenisii din colectia smart casual Supra pentru barbati, va veti simti UNICI si asta nu doar pentru ca nu este un brand decazut in Romania precum Versace sau Nike, gasit la orice colt de strada si pe orice taraba din Dragonul Rosu, Obor sau prin buticurile de plaja de la malul marii, ci pentru ca pur si simplu sunt unici. Pe scurt, incaltamintea Supra reprezinta nu doar pantofi, ci un stil de viata, pastrandu-si totodata aerul exclusivist, pentru cunoscatori.

supra skate shoes amazon.com

 

 

Tenisi smart casual Supra

Cauti o pereche de tenisi barbatesti, din piele sau din panza, incredibili comozi, foarte practici, cu un design clasic care sa-ti permita sa-i adaptezi oricarei tinute? Si in acelasi timp sa ai logo-ul unui brand original si exclusivist? Marca Supra a gasit întotdeauna nisa perfecta între pantofii sport ultra skate si modele de tenisi si bascheti ce se integreaza mai mult in clasicul casual sau al stilului de viata traditional. Iar noile modele de tenisi pentru barbati marca Supra reprezinta exemplul perfect pentru tranzitia perfecta de la modele ultra sportive spre modele casual si smart casual. Noi modele de tenisi, bascheti, Skate Shoes si pantofi (tenisi) smart casual pentru barbati marca Supra, gasiti in oferta variata a magazinelor online Hervis, U-Man (un magazin de referinta in domeniul skate) My Closet si Boutique Mall. Tenisi si pantofi sport, din piele sau din panza, modele ce frizeaza stilul smart casual barbatesc, din variata gama Supra: Carver, Axle, Vaider LC, Stacks sau Griffin.

CITESTE SI:  Modele originale de bascheti Converse Chuck Taylor All Star copii, dama si barbati

 

Noi modele de tenisi, bascheti, Skate Shoes si pantofi (tenisi) smart casual pentru barbati marca Supra, gasiti in oferta variata a magazinelor online Hervis, U-Man (un magazin de referinta in domeniul skate), My Closet si Boutique Mall.