depurtat.ro

Magic Jinn este o jucarie interactiva si distractiva pentru copii, fiind o jucarie care citeste gandurile. Pe scurt, cunoscand sute de animale si punand intrebari la care copilul raspunde cu DA sau cu NU (cu OK, depinde, repeta intrebarea, etc), restrangand aria de caracteristici a animalului ales, aceasta jucarie ghiceste animalul la care copilul s-a gandit. Este o jucarie amuzanta pentru copiii mici cu varsta peste 3 ani. Magic Jinn cunoaste sute de animale, inclusiv unele care au disparut de pe planeta sau care nu au existat niciodata! Distrati-va provocandu-l! O puteti cumpara de la Noriel Online la cel mai mic pret.

Vezi noua jucarie Figurina SUPER Magic Jinn

Cauti un alt gen de jucarie? Sau poate un joc de familie? Poate iti doresti aceasi jucarie dar la un pret mai mic. Ei bine, atunci iti recomandam oferta de jucarii pentru bebelusi, fetite si baietei, ba chiar pentru adolescenti si de ce nu adulti, pe care am gasit-o in magazinele eMAG.ro, nichiduta.ro si bestkids.ro.

Jucaria care ghiceste gandurile Magic Jinn de la Noriel

Jucaria care ghiceste gandurile Magic Jinn

yves-rocher.ro

epantofi.ro
Jucaria Noriel Magic Jinn

Jucaria Noriel Magic Jinn

Daca sunteti mai istet decat el si cunoasteti animale pe care el nu le stie, puteti castiga!! Magic Jinn intelege tot ce-i spuneti daca vorbiti clar si daca in locul in care va aflati nu exista zgomot de fundal. Este foarte istet, dar chiar si asa are nevoie de o atmosfera linistita sa poata gandi. De asemenea, se bucura foarte mult cand va straduiti sa dati raspunsuri corecte la toate intrebarile lui. Jucaria functioneaza cu 3 baterii de 1,5V, tip “AAA” incluse. O puteti cumpara de la Noriel Online la cel mai mic pret. Animale interactive diverse, jucarii pentru baieti si fetite mai mici si mari vei gasi si in oferta eMAG.ro.

Vezi noua jucarie Figurina SUPER Magic Jinn

Jucarii interactive Magic Jinn la Noriel copii cu varsta peste 4 ani

Jucarii interactive Magic Jinn la Noriel

answear.ro