depurtat.ro

Aceste personaje vorbitoare: Tom, Angela sau Ben au dat nenumarate palpitatii parintilor, datorita orelor de joaca ale copiilor (inca de la varsta de 3 ani) la gadget-urile mai ieftine sau mai scumpe, fie ele smartphone-uri, iPAD-uri sau tablete. Cate ganduri le-au trecut prin cap vazand micii devoratori de jocuri apasand cu ardoare pe ecranul smartphone-ului, topaind prin casa cu acesta in maini, chiuind in timp ce poate de mult telefonul deja suna un prieten, un partener sau transmitea mesaje text random sau stergea agenda telefonica! Ei bine, bucuria micutilor, le-o puteti aduce acum si fara un smartphone, cu jucaria de plus Chatimals Talking Ben. La TeamDeals.ro , Noriel.ro dar si la eMAG.ro.

yves-rocher.ro

Distractia Chatimals e pe val si vechilor prieteni Chatimals: Talking Tom si Talking Angela, li se alatura simpaticul catel vorbitor Ben, binecunoscut din aplicatiile smartphone-urilor Android. Catelusul vorbitor Ben are senzori la frunte, burtica si picior si oriunde ai pune mana – in unul din aceste locuri – el iti raspunde cu sunete din aplicatia smart. E tare. Il gadili la picioare si incepe sa rada. Ii dai una prieteneste in burta, iti raspunde iarasi pe masura. E colosal!

epantofi.ro

Tu ii spui ceva si el iti repeta. Cand becul rosu este aprins, vorbeste cu mine, iar dupa ce se stinge becul, distreaza-te ascultand ceea ce iti voi spune eu. Zi ceva ca sa zic si eu! Vorbeste cu Ben de la distanta de maxim 1 m pentru cele mai bune rezultate! El va spune dupa tine, pe o voce pitigaiata si extrem de caraghioasa exact ceea ce ai spus tu! Ben, Prietenul vorbaret, are efect distractiv garantat! Adulti sau copii, Ben va va face pe toti sa izbucniti in ras!

answear.ro