depurtat.ro
  • “See good Do good Be good” Este mesajul cu care Barbara ii inzestreaza pe toti membrii, mari si mici, ai familiei ei de “jucarii cu suflet” care sunt acum in curs de a deveni membrii dragi ai familiilor noastre. Barbara Bukowski incepe sa produca in anii ’90 primele serii mici de ursuleti pentru public. Astfel nascuta in Stokholm in anii ’90, colectia originala de ursuleti Bukowski a depasit demult granitele Scandinaviei.

Colectia de plusuri Bukowski contine acum pe langa inconfundabilii ursuleti Bukowski, si ursuleti polari, catei, iepurasi, oite, ingerasi, fiecare din ei avand numele si povestea lui prin care se lipeste pentru totdeauna de inima ta. Da-i jucariei create de ea sansa sa-si indeplineasca misiunea: sa se bucure alaturi de tine in momentele frumoase din viata ta si sa-ti atinga inima cu iubire, sprijin si consolare atunci cand esti trist si ti-e greu.

Oferta de Plusuri Bukowski la eMAG

Toate jucariile create de Barbara Bukowski sunt pline de iubire si bunatate si aduc, invariabil, un zambet de copil si multa bucurie si caldura chiar si celor mai seriosi dintre noi. Ursuletii de plus Bukowski  proiectati de Barbara Bukowski din Suedia sunt obiecte din plus de lux, moi si incredibil de adorabili realizati doar cu materiale noi de cea mai înaltă calitate. Toate jucariile din gama  sunt aprobate de CE conform standardului EN 71-1/2. Materialele folosite sunt sintetice, în scopul de a reduce la minimum germenii  atunci când ursul se umezeste accidental.  De asemenea este uşor de spălat iar riscul de alergie este foarte mic.

Toate produsele se pot spala manual la 30 de grade. Toate materialele sunt rezistente la foc. Toţi ochii sunt bine fixati, ataşati cu un sistem de blocare sigură pe interior. Fiecare obiect de plus „baby” au ochi, gura şi nasul brodate de mână. Unii ursuleti  au granule  din plastic în interior, în scopul de a da mai multă greutate si stabilitate. Granulele sunt asigurate în saci interni şi nu vor cadea cadea in cazul ruperii accidentale a cusaturii. Granulele  de plastic sunt rotunde şi mai mari de 2mm, în trei dimensiuni în conformitate cu standardele europene de securitate. Ursii sunt  în general umpluti cu poliester şi agenti hidrofobi. Acest lucru duce la o uscare rapida după spălare. O colectie variata de jucarii de plus pentru bebelusi si copii mici, jucarii de calitate din plus tratat non toxic, vei gasi la elefanteMAGbestkids si Nichiduta.

flanco.ro/
Papusa Nadinka Winter

Papusa Nadinka Winter

Iepurasi de plus Bukowski

Iepurasi de plus Bukowski

Plusuri Bukowski la eMAG

Ursuleti de plus Flickorna Helin & Voltaire

Ursuleti de plus Flickorna Helin & Voltaire

Bukowski: Hubert baby rug (cu paturica)

Bukowski: Hubert baby rug (cu paturica)

Bukowski: Ursulet Baby Bella

Bukowski: Ursulet Baby Bella

Jucarii de plus Bukowski Ursulet Baby Bella

Plusuri Bukowski Ursuletul vedeta  Baby Bella

Plusuri Bukowski la Nichiduta

Marele urs polar de plus

Marele urs polar de plus

O colectie variata de jucarii de plus pentru bebelusi si copii mici, jucarii de calitate din plus tratat non toxic, vei gasi la elefant, eMAG, bestkids si Nichiduta.

Îți recomandăm și următoarele păpuși de colecție:

Păpuși de colecție Kimmidol Japoneze, aducatoare de noroc

Papusi Barbie Cutie Reveal cu animalute

Papusi de colectie Sonja Hartmann

Papusi de colectie Toffee

answear.ro