depurtat.ro

Barbie Cutie Reveal face parte din colectia de jucarii Barbie Snowflake Sparkle de la Mattel. Fiecare papusa Barbie Cutie Reveal vine la pachet cu un costum pufos de animalut si multe alte accesorii pentru timp de calitate petrecut in minunata lume a imaginatiei si fashionului. Colectia de Papusi Barbie Cutie Reveal poate fi cumparata din magazinele Noriel si eMAG.

yves-rocher.ro

Descopera toate papusile Barbie din colectia de iarna Snowflake Sparkle. Papusile Barbie Cutie Reveal ofera o exprienta extraordinara inca de la deschiderea pachetului! O papusa, un costum, un animalut, multe accesorii si transformari spectaculoase!


Costumele papusilor Barbie Cutie Reveal

Deschide pachetul pentru a gasi un prieten – iepuras roz moale si pufos, un ursulet Panda, un Unicorn sau bufinta Intelepciunii, dar si patru genti surpriza.

Scoate costumul pentru a descoperi frumoasa papusa Barbie cu parul lung, multicolor si detalii stralucitoare! Deschide apoi pungile surpriza pentru a descoperi hainele papusii, accesorii, un pieptan cu un mini burete atasat, dar si un mini iepuras, de plastic.

Partea de sus a costumului se inverseaza si devine o jacheta din lana super moale pentru papusa Barbie, iar capul costumului se transforma si intr-un pat pentru animalute!

Papusa Barbie Costum Unicorn Inorog
Papusa Barbie Costum Unicorn Inorog
Papusa Barbie Cutie Reveal Costum Urs Panda
Papusa Barbie Cutie Reveal Costum Urs Panda
Papusa Barbie Cutie Reveal in costum de Iepuras
Papusa Barbie Cutie Reveal Costum Iepuras
Papusa Barbie Costum de Bufnita
Papusa Barbie Costum de Bufnita
Papusa Barbie Costum Catel
Papusa Barbie Costum Unicorn Catel
Papusa Barbie Cutie Reveal costum de Caprioara
Papusa Barbie Cutie Reveal costum de Caprioara
Papusa Barbie Costum Catel Husky
Papusa Barbie Costum Catel Husky
Papusa Barbie Cutie Reveal, Lama
Papusa Barbie Cutie Reveal, Lama
Papusa Barbie Cutie costum Urs Polar
Papusa Barbie Cutie costum Urs Polar

Colectia de Papusi Barbie

Scoateti costumul si veti gasi o papusa Barbie cu par lung si detalii stralucitoare. Deschide pungile surpriza pentru a dezvalui articole de imbracaminte stralucitoare, accesorii si un mini animalut. Fetele pot imbraca papusa Barbie si pot adauga tot felul de accesorii.

flanco.ro/

Papusa Barbie Cutie Reveal in costum Iepuras
Papusa Barbie Cutie Reveal in costum Unicorn
Papusa Barbie Cutie Reveal in costum Catel
Papusa Barbie Cutie Reveal in costum Urs Panda
Papusa Barbie Cutie Reveal in costum Bufnita
Papusa Barbie Cutie Reveal in costum Caprioara
Papusa Barbie Cutie Reveal in costum Lama
Papusa Barbie Cutie Reveal in costum Ursulet Polar

Papusa Barbie Cutie Reveal in costum de Pisica
Papusa Barbie Cutie Reveal in costum de Catel Husky

Surprizele Papusilor Barbie Cutie Reveal

Papusa Barbie Cutie Reveal nu este doar o simpla papusa, surprizele continua. Fetita ta poate folosi pieptanul cu burete si apa rece ca gheata pentru a spala fata papusii si a micului iepuras . Fata papusii Barbie se va transforma, iar iepurasul ei va „deschide si inchide” ochii – atat de dragut! Fenomenul poate fi inversat folosind apoi apa calda. Descopera toate surprizele din seria Barbie® Cutie Reveal™!

Fiecare cutie de jucarie Barbie Cutie Reveal contine papusa Barbie cu parul lung in costul de plus si alte 10 accesorii surpriza. Dimensiuni produs in ambalaj: 19 x 33 x 10 cm. Varsta recomandata: 3 ani +. Colectia de Papusi Barbie Cutie Reveal poate fi cumparata din magazinele Noriel si eMAG.

answear.ro