depurtat.ro

Fanii Gormitilor stiu cu siguranta despre ce este vorba. Fanii jocurilor video, de asemenea. Personajele Skylanders, chiar daca destul de noi pe scena jocurilor video, si-au dobandit un succes fulminant si binemeritat, dovada cea mai buna fiind cele 6 serii ale jocului aparute intr-un interval de doar 2 ani. Pai oare cum s-ar putea altfel? Secretul lor nu e chiar secret. Mai cunoasteti multi eroi transpusi in figurine care se pot…..intiiiiiiiinde aproape la nesfarsiiiiiiit???

yves-rocher.ro

 

Figurina Skylanders Giants Spyro

 

Toata lumea il considera pe dragonul purpuriu ca fiind unul dintre cele mai importante personaje ale jocului. Inclusiv creatorii lui. Aventura Skylanders incepe chiar cu Aventura lui Spyro – numele primului joc al seriei. Asa ca…bine ati venit in tinutul magiei, pentru ca Spyro reprezinta chiar elementul magiei! Figurina extensibila de 14 cm inaltime, confectionata dintr-un caucuic foarte moale. Indiferent de cate ori s-ar intinde, revine tot in pozitia initiala!

 

Figurina Skylanders Trigger Happy

 

A debutat alaturi de Spyro, fiind prezent in toate cele 6 serii Skylanders de pana acum. Acest Gremlin este asadar un veteran. Inzestrat cu elementul tehnologiei, se simte perfect fericit (happy) in spatele armei lui sofisticate. Si e gata de a apasa oricand pe tragaci (trigger). Asadar….el este nimeni altul decat Trigger Happy! Figurina extensibila de 14 cm inaltime, confectionata dintr-un caucuic foarte moale. Indiferent de cate ori s-ar intinde, revine tot in pozitia initiala!

flanco.ro/

 

Figurina Skylanders Gill Grunt

 

Trio-ul de baza Spyro – Trigger Happy este completat de catre Gill Grunt. Si va asigur ca si acest animal marin va face fata cu succes oricaror aventuri si pericole. Inzestrat la randu-i cu armament nemaivazut (made in Skyland, desigur), Gill Grunt este gata de actiune. Iar daca actiunea se desfasoara in lumea marilor si oceanelor….cu atat mai bine! Doar apa este elementul lui! Figurina extensibila de 14 cm inaltime, confectionata dintr-un caucuic foarte moale. Indiferent de cate ori s-ar intinde, revine tot in pozitia initiala!

 

Figurina Skylanders Eruptor

O forta a naturii care zace in adancurile pamantului. Ale pamantului din Skyland, sa fim bine intelesi! Dar atunci cand raul si fortele negative dobandesc putere si ameninta cu distrugerea….un zgomot infernal, o izbucnire de foc si lava, o flacara enorma si teribila se abate asupra lor! Born to burn! Nascut pentru a arde! El este elementul de foc, nimeni altul decat Eruptor! Figurina extensibila de 14 cm inaltime, confectionata dintr-un caucuic foarte moale. Indiferent de cate ori s-ar intinde, revine tot in pozitia initiala!

answear.ro