depurtat.ro

Hama Step by Step este brandul german cu aspect 3D inconfundabil în designul modern al ghiozdanelor pentru copii. Ghiozdanele inclusiv accesorile Step by Step includ motive de design frumos stilizat, aplicatii din plastic si broderii de inalta calitate. Iar siguranța este luată foarte în serios, de asemenea. Acesta este motivul pentru ghiozdane de la Step by Step sunt dotate cu materiale reflectorizante Reflexite, care reflectă de trei ori mai multa lumina decat benzile standard de sticlă. Și, pentru a se asigura că viața la școală este chiar trendy, ghiozdanele sunt MiniPrixive si disponibile într-o multime de motive. Ghiozdanele si seturile de calitate germana sunt acum prezente si in romania la preturi mai mici fata de preturile pe site-ul producatorului, datorita politicii de discount.

yves-rocher.ro

Setul de 5 piese cuprinde: ghiozdan, penar, cu accesorii, penar tip tub, sac pentru incaltaminte, portofel. Ghiozdanele Hama Step by Step beneficiaza de un sistem de reglare usor de utilizat, ajustare continua a bretelelor pentru umeri, acestea avand forma anatomica si includ si o curea pentru piept. La nivelul soldurilor este o curea care asigura un transport confortabil. Captuseala moale din spate cu canale de ventilatie asigura o circulatie optima a aerului. Datorita cataramei magnetice, ghiozdanul poate fi deschis rapid si se inchide automat. Compartimentarea ghiozdanelor Hama din seria Step by Step: buzunar frontal incapator, doua buzunare laterale, maner, orar in capac, carlig pentru chei si buzunare cu fermoare mici, in interior, separator interior flexibil cu elastic. Elemente reflectorizante de tip “Reflexite“ pe partea din fata si in partile laterale, pentru siguranta in trafic. Penarul contine: 20 creioane, 2 rigle, 1 radiera, 1 ascutitoare.

Catalogul de Ghiozdane cu Discount

Ghiozdan 5 piese Hama Tweedy Hearts

 

 Material: poliester, Dimensiunea externa – Adancime: 22 cm, Dimensiunea externa – Inaltime: 39 cm, Dimensiunea externa – Latime: 28 cm, Dimensiunea interna – Adancime: 21 cm, Dimensiunea interna – Inaltime: 38 cm, Dimensiunea interna – Latime: 27 cm, Volum: 18 l, Greutate: 1180 g.

flanco.ro/
Ghiozdan Hama Step By Step model Tweedy Hearts

Ghiozdan Hama Step By Step Tweedy Hearts

 

Ghiozdan 5 piese Step By Step Robo

 

Ghiozdan baieti complet Model Robo Step by Step

Ghiozdan baieti complet Model Robo Step by Step

 

Ghiozdan 5 piese Step by Step Flamingo

 

Ghiozdan fetite Step by Step model Flamingo roz

Ghiozdan fetite Step by Step model Flamingo roz

 

Ghiozdan baieti Dinozauri Obviously Dangerous

 

Set 5 piese Ghiozdan Dinozauri baieti

Set 5 piese Ghiozdan Dinozauri baieti gama Hama

 

Set 5 piese Ghiozdan Fetite Visul Florilor

 

Ghiozdan roz complet fetite Floral Dream

Ghiozdan roz complet fetite Floral Dream Hama

 

Set 5 piese Ghiozdan baieti tema pompieri

 

Ghiozdan complet Hama Step by Step baieti pompieri

Ghiozdan complet Hama Step by Step Fire Engine

 

Set 5 piese Ghiozdan baieti Tractor

 

Catalogul de Ghiozdane cu Discount

 

Ghiozdan baieti Hama Step by Step de calitate: Tractor

Ghiozdan Hama Step by Step de calitate: Tractor

answear.ro