Ghiozdane anatomice Colorino pentru baieti si fetite la preturi decente daca este sa ne raportam la gama mai scumpa de ghiozdane Herlitz. Ghiozdanele scolare si de gradinita anatomice Colorino au un sistem de circulare a aerului ce se datoreaza tocmai spatelui ergonomic. Pentru un nivel ridicat de siguranta in timpul deplasarii catre si dinspre scoala, atat bretelele cat si partea frontala sunt accesorizate cu benzi reflectorizante. Ghiozdanele scolare anatomice Colorino, pentru copiii din ciclul primar (clasele 0-4) le puteti cumpara la cele mai mici preturi de la magazinele online www.emag.ro si www.rechizitelemele.ro .

Compartimentul principal al ghiozdanelor anatomice Colorino este unul spatios, partajat cu ajutorul a 2 separatoare moi. Tot la interiorul acestui compartiment beneficiati de un buzunar mic, ideal pentru telefonul mobil dar si un orar. Inchiderea acestui compartiment se face cu ajutorul inchizatorii metalice care de asemenea este placata cu material reflectorizant pentru siguranta copilului in drum spre scoala.

Pentru un plus de spatiu, pe lateralele ghiozdanului se regasesc doua buzunare cu siret. Buzunar frontal este de asemenea spatios, inchiderea acestuia facandu-se cu ajutorul unui fermoar. Transportul rechizitelor si materialelor scolare este intotdeauna confortabil datorita bretelelor late si manerului superior foarte practic. Baza plata, rigida si cu denivelari pentru stabilitate suplimentara, asigura mentinerea formei ghiozdanului timp indelungat. Ghiozdanele anatomice Colorino pentru copiii din scoala primara sunt fabricate din poliester 100% si au greutatea de aproximativ 900 gr. Dimensiuni: 34 x 14 x 27 cm.

 

Ghiozdane anatomice Colorino

 

Ghiozdan anatomic Colorino Kimmidoll Love pentru fetite.

CITESTE SI:  Ghiozdane, trolere si genti pentru fetite cu Printesa Sofia Intai

 

 

Ghiozdan anatomic Colorino Spider.

 

 

Ghiozdan anatomic Colorino Catel Chic Dog.

 

 

Ghiozdan anatomic Colorino tema Fotbal pentru baieti.

 

 

Ghiozdan anatomic Colorino Candy Shop pentru fetite.

 

 

Ghiozdan anatomic Colorino Pisicuta pentru fetite.

 

 

Ghiozdanele scolare anatomice Colorino, pentru copiii din ciclul primar (clasele 0-4) le puteti cumpara la cele mai mici preturi de la magazinele online www.emag.ro si www.rechizitelemele.ro .