depurtat.ro
Papusa Barbie Mariposa – The Fairy Princess

Ca un fluture minunat, aşa străluceşte si păpuşa ta Mariposa Barbie pe cer! Păpuşa frumoasă Barbie care soseşte cu aripi de culoare roz şi portocaliu, a fost realizat pe baza poveştii, astfel copiii pot juca acasă cu uşurinţă  aventurile văzute. Fusta şi aripile păpuşii sunt strălucitoare la lumină, asigurând astfel un aspect special. Cutreieră regatul şi aventureaza-te împreună cu păpuşa ta. Fă cunoştinţă cu restul personajelor din poveste, să ai colecţia completă! Dimensiunea păpuşii: cca. 29 cm. Varsta recomandata:+3 ani.

yves-rocher.ro

 

Papusa Barbie Catania Fairy Princess

 

Să ai parte de noi aventuri cu păpuşa Barbie Catania! Catania bineînţeles soseşte cu aripi strălucitoare şi cu o tiara minunata, ca păpuşa să fie cât mai realistă. Doreşti să faci modificări la păpuşa ta Catania? Atunci creează o coafură nouă pentru ea, pe care o vei putea prezenta prietenilor tai.Dimensiunea păpuşii: cca. 29 cm. Varsta recomandata:+3 ani.

 

Papusa Mariposa cu ponei Pegasus

 

Zboara impreuna cu papusa ta preferata. Minifigurina Barbie Mariposa impreuna cu poneiul Pegasus. Aripile poneiului se pot misca. Dimensiunea papusii: 14 cm. Varsta recomandata:+3 ani.

 

Papusa zana cu aripi Barbie Mariposa

 

Papusa Barbie Mariposa este prezentata in decorul magic din film intr-o tinuta de poveste. Fetele pot apasa butonul de pe colier pentru a vedea cum rochita se transforma in aripi stralucitoare dupa care la rotirea manerului din spate aripile se strang pentru a forma o minunata rochie de printesa. Fetele vor adora sa reproduca momentele cheie din film. Dimensiune 30 cm. Varsta recomandata:+3 ani.

epantofi.ro

 

Papusa Barbie Zana cu Aripi Catania

 

Papusa Printesa Zana cu aripi Barbie Catania este prezentata in decorul magic din film intr-o tinuta de poveste. Fetele pot apasa butonul din talie pentru a vedea cum se deschide fusta si aripile ei se misca pentru un look fantastic. Fetele vor adora sa reproduca momentele cheie din film. Dimensiune 30 cm. Varsta recomandata:+3 ani.

 

Papusa Barbie Mariposa Roz

 

Urmăreşte povestea şi joacă aventurile văzute în Barbie Mariposa and the Fairy Princess. Fetiţele acum pot urmări o nouă poveste distractivă unde Mariposa călătoreşte in ţinuturi străine. Ea face cunoştinţe cu multe persoane şi isi face prieteni noi. Acest caracter Barbie Mariposa are păr şi aripi de culoare roz. Apasă fluturaşul mic pe burta păpuşii si aceasta va începe să mişte aripile de îndată, astfel vei putea imita zborul cu ea. Dimensiune 30 cm.

 

Papusa Barbie Mariposa Mov

 

Fetiţele acum pot urmări o nouă poveste distractivă unde Mariposa călătoreşte in ţinuturi străine. Ea face cunoştinţe cu multe persoane şi isi face prieteni noi. Acest caracter Barbie Mariposa are păr şi aripi de culoare mov. Apasă fluturaşul mic pe burta păpuşii si aceasta va începe să mişte aripile de îndată, astfel vei putea imita zborul.

answear.ro