Ghiozdan Rucsac Adidas Performance Lionel Messi. Daca parerile sunt impartite in ceea ce priveste care este cel mai bun jucator de fotbal din lume la ora actuala, majoritatea optand pentru Lionel Messi de la FC Barcelona sau Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, atunci ei bine puteti fi siguri de un lucru. Copilul dvs. va fi cel mai fericit copil din lume daca ghiozdanul pentru scoala este personalizat cu numele jucatorului de fotbal preferat: Lionel Messi. Ghiozdanul Rucsac Lionel Messi Adidas Performance l-am gasit in oferta de ghiozdane si rucsacuri sport de la FashionSport.

Ghiozdan Lionel Messi din gama Adidas Performance cu dimensiuni: 32 X 18 X 44 cm. Numele jucatorului argentinian Lionel Messi inscriptionat pe fata ghiozdanului il va face pe copilul dvs. sa astepte cu nerabdare inceperea anului scolar, moment in care isi poate etala noua achizitie fotbalistica :)

Ghiozdanul Rucsac Lionel Messi Adidas Performance l-am gasit in oferta de ghiozdane si rucsacuri sport de la FashionSport. Mai multe modele si la: ZegaMy Closet, elefanteMAGReady to Wear si Originals.

CITESTE SI:  Ghiozdan My Little Pony pentru fetite. Cu Micii Ponei la gradinita si scoala