depurtat.ro

Jucariile Noriel Pets: Pisicuta Lili. Pisicuta Lili este prietena ta ce intotdeauna este gata de joaca: Miauna, toarce, isi misca ochii si capul! Se supara cand o tragi de coada! Adora sa fie mangaiata si alintata! Pisicuta Lili o gasiti la pret redus exact inaintea sezonului de iarna, momentul in care jucariile pentru copii, baieti si fetite devin din ce in ce mai cautate. Profita de oferta de jucarii Noriel de Black Friday pentru a cumpara tot ceea ce isi doreste copilul tau de Mos Nicolae sau de Mos Craciun. O jucarie ce beneficiaza si de reclama la posturile TV de desene animate, caz in care o face si mai dorita de fetitele cu varsta peste 3 ani.

Cauti un alt gen de jucarie? Sau ceva in plus? Poate aceasi jucarie dar la un pret mai mic? Ei bine, atunci te directionam catre oferta de jucarii pentru bebelusi, fetite si baietei, ba chiar pentru adolescenti si de ce nu adulti, pe care am gasit-o in magazinele eMAG.ro, elefant.ronichiduta.ro si bestkids.ro. Spor si inspiratie la cumparaturi!

depurtat.ro

Jucarii Noriel Pets pentru fetite Pisicuta Lili

Jucarii Noriel Pets pentru fetite Pisicuta Lili

Jucaria interactiva Pisicuta Lili este prevazuta cu 4 senzori – pe cap, pe spate, pe piept si pe coada. Cand unul dintre senzori este atins, jucaria reactioneaza emitand sunete sau facand miscari specifice pisicilor.

otter.ro
Jucarii din reclamele TV Noriel Pisicuta Lili

Jucarii din reclamele TV Noriel Pisicuta Lili

Jucaria Pisicuta Lili contine: o pisica de plus cu functii si o perie. Jucaria functioneaza cu 3 baterii AA 1.5V (nu sunt incluse). Dimensiuni jucarie: 35.0 x 7.0 x 34.0 cm.

Noriel Pets Pisicuta Lili Jucarii pentru fetite in reclamele TV de Craciun

Noriel Pets Pisicuta Lili Jucarii pentru fetite in reclamele TV de Craciun

Pisicuta Lili o gasiti la pret redus exact inaintea sezonului de iarna, momentul in care jucariile pentru copii, baieti si fetite devin din ce in ce mai cautate. Profita de oferta de jucarii Noriel de Black Friday pentru a cumpara tot ceea ce isi doreste copilul tau de Mos Nicolae sau de Mos Craciun. O jucarie ce beneficiaza si de reclama la posturile TV de desene animate.

Cauti un alt gen de jucarie? Sau ceva in plus? Poate aceasi jucarie dar la un pret mai mic? Ei bine, atunci te directionam catre oferta de jucarii pentru bebelusi, fetite si baietei, ba chiar pentru adolescenti si de ce nu adulti, pe care am gasit-o in magazinele eMAG.ro, elefant.ro, nichiduta.ro si bestkids.ro. Spor si inspiratie la cumparaturi!

answear.ro