Lanseaza-te in actiunea si in aventura fantasticei lumi Star Wars! Descopera extraordinarele povesti ale luptei dintre bine si rau intr-o galaxie plina de vehicule rapide, navete spatiale, cavaleri Jedi, roboti inteligenti, Lorzi Sith, animale infricosatoare sau super pufoase din lumea Star Wars. Seria Star Wars a capturat imaginatia si inimile tuturor inca de la inceput. Acum povestea clasica se continua, ducandu-ne intr-o galaxie foarte, foarte indepartata, unde suntem atrasi intr-o noua batalie dintre bine si rau. Lumea Star Wars este plina de eroi, inamici, extraterestii si tehnologie fascinanta. Jucarii Star Wars – Razboiul Stelelor, colectia de navete spatiale si vehicule de lupta, jucarii din oferta eMag, Nichiduta, BestKids si NICORO.

Vehicule si Navete Star Wars

 

Figurina Soldat Imperial si vehicul Star Wars. Acest vehicul de viteza utilitar a fost recreat pentru a supravietui in mediul dur al desertului, in timpul misiunilor de recunoastere pe distanta mare. Vehiculul de viteza de 30,5 cm este insotit de figurina si de accesoriu. Colectioneaza-le si lupta-te cu acestea si alte figurine si vehicule din Star Wars.

 

Diverse vehicule din Star Wars, cu caracteristici diferite: au lansatoare de proiectile si diverse miscari! Modele: Imperial Troop Transport si The Inquisitor’s Tie Advanced Prototype.

 

Naveta Star Wars Phantom. Diverse vehicule din seria animata Star Wars Rebelii, cu caracteristici diferite: au lansatoare de proiectile si diverse miscari!

 

Vehicul Razboiul Stelelor: Nava Star Wars Inquisitor Tie. Diverse vehicule din seria animata Star Wars Rebelii, cu caracteristici diferite: au lansatoare de proiectile si diverse miscari!

 

CITESTE SI:  Mingea de fotbal cantareata Fisher Price Laugh and Learn

 

Set de lupta imperial Star Wars, episodul VII Stormtrooper.

 

Vehicul Razboiul Stelelor Nava Star Wars AT DP.

 

Robotelul R2D2 Razboiul Stelelor Star Wars Playset. Simpaticul robotel R2D2, personajul care apare in toate cele 6 episoade din celebrul film al lui George Lucas Star Wars.

 

Pilotii Rebeli, inclusiv Luke Skywalker, piloteaza Nava de lupta cu aripi in X in lupta spatiala impotriva fortelor imperiale. Luke, care piloteaza un Red Five in batalia de la Yavin, ii manevreaza aripile in X prin transeele de pe Steaua Mortii pentru a distruge portul de evacuare vulnerabil al statiei de lupta. Prevazute cu tunuri cu laser, aripile in X ataca navele de lupta imperiale TIE in timpul luptei pentru eliberarea galaxiei. Porneste in propria ta misiune pe Steaua Mortii si distruge inamicii ce ameninta galaxia, cu nava de lupta cu aripi in X ce are un aspect realist! Are peste 60 cm in lungime si 60 cm in latime si arata exact ca nava acrobatica de lupta pe care a pilotat-o Luke Skywalker cand s-a napustit in canalele de pe Steaua Mortii pentru a-i da lovitura fatala Imperiului. Retrage-i trenul de aterizare si trimite-o in lupta cu un droid loial in cabina de pilotaj pentru a naviga spre o misiune incununata cu succes! Colectia ta nu va fi completa fara aceasta nava de lupta! Nava de lupta cu aripi in X cu aspect realist. Tren de aterizare retractabil. Nava de lupta cu aripi in X are o lungime de 73 cm si o latime de 63 cm. Include un droid in cabina de pilotaj.

 

CITESTE SI:  Seturi de jucarii pentru copii magicieni

Star Wars – Figurine Mission Series. O combinaţie perfectă de figurine, pentru o aventură de proporţii, precum cea din lumea filmului Star Wars. Personaje: – R2 D2 si CPO, Darth Maul si Obi Wan Kenobi, Han Solo si Chewbacca.

 

Set vehicule de jucarie Star Wars episodul VII.

 

Jucarii Razboiul Stelelor Figurina si vehicul Star Wars.

 

Lanseaza-te in actiune si in aventura lumii Star Wars! Descopera extraordinarele povesti ale luptei dintre bine si rau intr-o galaxie plina de vehicule rapide, navete spatiale, cavaleri Jedi, roboti inteligenti, Lorzi Sith, animale infricosatoare sau super pufoase din lumea Star Wars. Figurine si Jucarii Star Wars – Razboiul Stelelor in colectia oferita de eMag, Nichiduta, BestKids si Hippoland Romania.