decathlon.ro

Little Einstein sau Micile Genii este un serial de televiziune animat de la Disney Junior. Acest serial de desene animate pentru copiii prescolari a fost dezvoltat de catre Douglas Wood, care a creat conceptul si personajele: Annie, Leo, Quincy, June si Racheta.

mindblower.ro

Acest serial a fost conceput pentru a preda arta celor mici prin integrarea unor capodopere celebre de muzica sau lucrari de arta, de cele mai multe ori picturi si muzica clasica din stilul baroc, clasic si din perioada romantica.

Desenul animat este conceput pentru a incuraja interactiunea dintre personaje si copii (asemeni Clubului lui Mickey Mouse) si totoata pentru a dezvolta abilitatile motorii ale copilului prin diferite sarcini pe care acestora li se cere sa le indeplineasca pentru a ajuta Micile Genii sa duca la bun sfarsit anumite provocari ale misiunilor lor speciale, cum ar fi batutul ritmului din manute si picioare, indoit genunchii sau alte exercitii fizice.

Personajele Little Einsteins

Annie, nascuta pe 16 noiembrie, este o fetita blonda de 4 ani careia ii place sa cante, detine un microfon de argint cu note muzicale portocalii, a fost denumita dupa faimoasa cantareata de Jazz Anni Rossi. Este sora lui Leo, iubeste animalele, dar ii este frica de păianjeni si lilieci, la fel ca si restului echipei. Annie iubeste delfinii, asa cum ne-a dovedit în Pirates Treasure, dar animalul ei preferat dintre toate este un calutul. Expresia ei uzuala este “Uite-uite-uite!” atunci cand doreste sa atraga atentia asupra unor chestiuni de maxima importanta pentru echipa Micilor Genii.

otter.ro

Leo, este nascut pe 19 februarie si este un băiat de 6 ani. Este liderul Micilor Genii talentul său principal este dirijarea orchestrei, iar cel mai pretios obiect pe care il are este binenteles bagheta lui de dirijor, fara de care nu pleaca niciodata de acasa. A fost numit dupa celebrul dirijor Leopold Stokowski

June, nascuta pe 15 iulie, este o fetita mai matura, de 6 ani careia ii place la nebunie să danseze. Ii place să se uite la stele noaptea cu telescopul este prietena cu unul dintre inelele lui Saturn (așa cum se vede în episodul Inel în jurul planetei ), iubește arta si este considerata a portretiza o fetita din Asia de Est. Culoarea ei preferata este movul, si este singurul personaj care poarta cercei. A fost numita dupa celebrul coregraf June Taylor.

Quincy, născut pe 25 noiembrie, este un băiat de 5 ani care adora sa se joace cu orice tip de instrument muzical, vioara, chitara si trompeta fiind favoritele lui. El este singurul membru al echipei caruia ii este frică de întuneric. A fost numit dupa faimosul muzician / compozitor / aranjor Quincy Jones . Când este surprins sau uimit, răspunsul lui uzual este: “Eu nu pot să cred!” (pronuntat silabisit tocmai pentru a arata uimirea).

Racheta este nu doar mijlocul de transport principal al personajelor, insa este si prietenul lor. Racheta are o serie de instrumente si accesorii ce ajuta echipa Little Einsteins sa isi duca la bun sfarsit misiunile lor. Racheta are de asemenea capacitatea de a se transforma în orice alte mijloace de transport vrea, cum ar fi un submarin, metrou sau tren. Combustibilul rachetei este reprezentat ori de bataile ritmului ori de “gaz de muzica”.

 

vezi colectia de Figurine Little Einstein Bullyland la eMAG si Nichiduta

 

Sunt, intr-adevar, niste personaje fascinante pentru copii, unele din putinele desene animate care le prezinta celor mici valori muzicale, estetice si artistice ale omenirii.

 

answear.ro