depurtat.ro

Mickey Mouse Clubhouse, sau Clubul lui Mickey Mouse este un desen animat produs de studiorile Disney si se adreseaza prescolarilor. Personajele Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy Duck, Goofy, si Pluto sunt starurile acestui serial care se concentrează pe interactiunea cu micutul spre a il invata despre modalitatea de rezolvare a problemelor.

yves-rocher.ro
Pete , Clarabelle Cow , Ludwig von Drake , Veveritele Dale ‘ si’ Chip , Willie uriasul , Butch , Kitten Figaro , Ursul Humphrey , Salty Seal , si soricelul Mortimer au aparitii sporadice in serial.

Magazine jucarii recomandate

Mai multe figurine cu indragitele personaje Disney Mickey Mouse ClubHouse gasiti la www.eMAG.roelefant, Noriel.roCarturesti .

Disney mentioneaza ca fiecare episod are menirea de a ajuta copiii sa rezolve o anumită problemă de vârstă specifica, la utilizarea competentelor de bază, cum ar fi identificarea formelor si numararea pana la zece sau o suta.” Serialul foloseste anumite tehnici pentru a dezvolta curriculum-ul de abilitati cognitive , sociale si creative dand in fiecare episod anumite oportunităti de învătare. Odată ce problema unei situatii a fost prezentata, Mickey ii invită pe micii telespectatorii să i se alăture si impreuna cu Mousekadoer, un gigant calculator sub forma de Mickey, a cărui functie principală este de a aduce la indemanda Mousekatools cu ajutorul lui Toodles, o colectie (de obicei 3,4, sau, eventual, 5) de obiecte necesare pentru a rezolva problema identificata. Unul dintre instrumente este o unealta speciala care este o surpriza reprezentata de un semn de întrebare.

flanco.ro/

 Set Figurine Mickey si Minnie Mouse

Set figurine cu Mickey si Minnie Mouse

 Mai multe figurine cu personajele din Clubul lui Mickey Mouse

Mai multe figurine cu indragitele personaje Disney Mickey Mouse ClubHouse gasiti la  www.eMAG.roelefant, Noriel.roCarturesti .

answear.ro