depurtat.ro

Un Album de familie, al bebelusului sau de familie, poate fi cel mai bun cadou pe care sa il oferi unei proaspete mamici. Fa-i cel mai frumos cadou inca din maternitate ! Nu rata niciunul dintre momentele importante din viata fetitei sau baietelului tau ! Noteaza ce i se intampla bebelusului tau in primii ani de viata, adauga imagini in album si asigura-te, in acest fel, ca nu vei putea uita nicio amintire pretioasa.

depurtat.ro

Poveste bebelusului + CD

Amintirile pretioase din primul an al copilului tau pot fi pastrate acum intr-un album de exceptie. Contine 9 rame foto dubla-fata, pentru a pastra cele mai frumoase fotografii si un cd cu cantece de leagan. Este disponibil in doua variante de culori, pentru fetite si pentru baietei.

 

Album bebelusi fetite

 

Albumul bebelusului pentru … bebelusi. Copiii nu se vor plictisi rasfoind albumul si ii vor recunoaste de fiecare data pe cei din fotografii, invatandu-le numele. Puteti  insera 10 fotografii cu prietenii sau familia.

 

Albumul bebelusului

O carte in care sa aduni cele mai frumoase amintiri cu bebelusul tau: fotografii, desene, imagini… si sa notezi momentele de neuitat ale acestei incantatoare etape. In plus, ii vei putea urmari cresterea lipind in calendar abtibilduri cu evenimentele cele mai importante din primul sau an de viata.

vezi Albumul aiciAlbumul bebelusului

Albumul bebelusului

otter.ro

 

Albumul meu de amintiri

Tema Winnie the Pooh

 

Aceasta carte interactiva, cu versuri amuzante, il va ajuta pe copilasul vostru sa descopere lumea prin intermediul jocului impreuna cu simpaticul ursulet Winnie de Plus. In plus, aveti locuri speciale in care puteti lipi fotografiile cele mai frumoase si nota cele mai interesante intamplari! La final, veti avea un album minunat, pe care il veti privi mereu cu duiosie!

Album de amintiri de familie Winnie de Plus

comanda online BleuAlbumul bebelusului sau RozAlbumul bebelusului

 

Album cu amintiri

de la scutece la scoala

Acest album cartonat, color, istoriseste povestea copilasului dumneavoastra de la nastere pana la varsta scolii. De fapt, cel care scrie povestea sunteti chiar dumneavoastra, si o faceti completand periodic albumul. Paginile sunt dedicate zilei de nastere a copilasului, familiei lui si arborelui genealogic, primelor lucruri importante (primii pasi, primele cuvinte, etc.), primelor vacante si sarbatori, celor mai hazlii lucruri pe care bebelusul le-a facut… In plus, in fiecare pagina se gasesc locuri speciale pentru fotografii. Carte-album potrivita atat baieteilor, cat si fetitelor.

 

Album bebelusi Hello Kitty

 

Pentru o fetita, albumul bebelusului Hello Kitty in 40 de pagini publicat de editura Egmont poate fi cel mai simpatic cadou. Mai multe produse originale Sanrio Hello Kitty aici.

Album bebelus Hello Kitty

Album bebelus Hello Kitty

answear.ro