depurtat.ro

LEGO este o linie populara de jucarii de constructie fabricate de Grupul Lego, o companie privata cu sediul in Billund, Danemarca. Produsul companiei emblematice, Lego, este format din diverse blocuri din plastic minifigurine si piese diverse ce pot fi asamblate si conectate în multe feluri, pentru a construi obiecte, cum ar fi vehicule, cladiri si ansambluri de cladiri sau chiar roboti, masini, elicoptere si trenuri.

yves-rocher.ro
Orice constructie poate fi usor dezansamblata si poate fi reconstruita din nou, in diverse moduri in functie de talentul creativ si imaginatia  fiecarui copil.  Practic singura limita ce sta in calea micului constructor de lego este imaginatia.

Cele mai ieftine seturi de jucarii LEGO Star Wars le gasesti in magazinele online noriel.ro, esteto.ro, carturesti, elefant.ro, vexio si eMAG.ro!

Parcurile tematice LEGO

Lego a inceput productia de blocuri de constructie din jucărie in 1949. De atunci, un sistem global de subcultura Lego a dezvoltat industria de filme, jocuri, concursuri, dar si parcuri tematice de distractii, de exemplu LegoLand un parc tematic construit integral din blocuri de constructie Lego, ce poate fi vizitat in Danemarca, Germania, California, Malayezia, Manchester, Toronto, Tokio, Dallas, Oberhausen, Chicago, Atlanta sau Windsor. Fiecare parc (Lego Resort Center) se intinde pe o suprafata de cel putin 100 de acri iar cei mici (dar si cei mari) beneficiaza de cel putin 50 de puncte de atractii.

Legoland parcuri tematice de distractii

flanco.ro/

Caracteristici Set Lego Star Wars

Este un produs original Lego, iar setul este realizat din materiale de calitate in concordanta cu valorile LEGO si contine minifigurine Trooper, arc, fra si 2 droizi de commando, avand drept tema celebrul film de televiziune Star Wars – Razboiul Stelelor.

Set de cuburi Lego Jucarie cu tema Razboiul Stelelor

Contine un numar de 98 de piese si este recomandat copiilor peste 6 ani.

Set Lego Razboiul Stelelor

cumpara online Lego Star Wars

Set Lego Razboiul Stelelor

 

Despre compania Lego

Motto-ul Grupului Lego este “det bedste er ikke pentru godt”, ceea ce se traduce aproximativ drept “numai cel mai bun este cel mai bun”. Acest motto-ul a fost creat de Ole Kirk pentru a încuraja angajatii săi sa puna accent pe calitate. Cuburile si blocurile lego, pana astazi, au reprezentat jumătate din productia comerciala a companiei Lego, iar conform unor studii au fost cele mai vandute jucarii din istorie.

Cele mai ieftine seturi de jucarii LEGO Star Wars le gasesti in magazinele online noriel.ro, elefant.ro, vexio, carturesti si eMAG.ro!

answear.ro