depurtat.ro

Apa de nuca cocos BIO, denumita si apa vietii, este lichidul extras din interiorul nucii de cocos verde. Cel mai mare beneficiu pentru sanatate pe care il are apa de cocos este continutul mare de potasiu, aproape de 2 ori mai mare decat cel al bananelor. Aceasta minerala ajuta la reglarea tensiunii arteriale, prin neutralizarea efectelor stimulatoare ale sodiului.

yves-rocher.ro

Apa de nucă de cocos este o băutură incredibil de sănătoasă şi este perfectă pentru hidratarea organismului. În afară de faptul că ajută la eliminarea toxinelor din organism şi sprijină procesul de digestie, nucile de cocos au uimitoare proprietăţi anti-virale, anti-fungice şi anti-microbiene care împiedică îmbolnăvirea şi care grăbesc vindecarea.

Indicatii pentru apa de cocos

– are zaharuri multiple, electroliti si minerale (calciu, fier, mangan, magneziu, zinc) care hidrateaza corpul.

– Apa din nuca de cocos tanara este aproape identica cu plasma din sangele uman, prin urmare va fi foarte bine asimilata de organism.

– este o sursa foarte buna de vitamina B.

 -ajuta la revitalizarea organismului, la eliminarea pietrelor de la rinichi si fiere, reduce febra, echilibreaza organismul la nivel nervos si emotional, ajuta la detoxifierea ficatului.

flanco.ro/

– ajuta la slabit;

– detoxifica organismul si il ajuta sa lupte impotriva virusurilor si scade riscul de cancer;

– este una dintre cele mai pure bauturi, fara grasimi si cu un continut scazut de calorii.

– calmeaza durerile de stomac si reduce senzatia de voma. Apa de nuca de cocos a fost oferita frecvent pacientilor cu diaree din regiunile tropicale pentru a inlocui pierderea de lichide din tractul gastro-intestinal.

– prezenta altor componente biologice, cum ar fi aminoacizii, enzime, minerale, acizii grasi face ca aceasta bautura sa fie foarte bine echilibrata.

– contine doar 160 mg de sodiu, iar acest lucru la randul sau, ajuta la prevenirea accidentelor vasculare cerebrale si a bolilor de inima.

Greutate: 500 ml

Ingrediente: Apa de cocos bio, vitamina C, ingrediente din agricultura bio. De la Isola BIO

20 lei / 500 ml

apasă pentru reverificarea pretului

answear.ro