depurtat.ro

Betty Barclay, ca şi în colecţia sa de haine, este una din companiile de top din Germania. Brandul de ceasuri Betty Barclay a reuşit să atragă la fel de mulţi admiratori ca şi colecţia de haine. Aceste ceasuri sunt elegante dar în acelaşi timp au şi o notă casual.

depurtat.ro

“Gândeşte-te de doua ori” – nu trebuie să te gandesti de doua ori pentru a avea un accesoriu perfect la costumul tau elegant. Asortat cu pantofi, esarfe, geanta de mana sau cureaua de dama, este accesoriul perfect chic!

Ceasurile Betty Barclay de damă se adresează femeii moderne, pasionate de modă. Fie că sunteţi în căutarea unui ceas cu aspect clasic sau elegant ori a unui ceas sportiv, Betty Barclay vă oferă toată această gamă. Aceste ceasuri constituie accesoriul perfect pentru orice ocazie. Betty Barclay vă oferă totodată, şi un excelent raport calitate/preţ. Convingeţi-vă chiar dumneavoastră de calitatea şi versatilitatea acestor ceasuri.

noriel.ro

Modelul prezentat este un ceas de dama, un Betty Barcklay Think Twice, cu cadran violet si finisaj patinat. Functioneaza cu ajutorul unei baterii de cuart, tipul de afisaj fiind analog. Culoarea carcasei este arginitie, diametrul acesteia fiind de 22mm. Geamul este din sticla minerala durificata iar spatele carcasei din otel inoxidabil. Cureaua este din piele de vitel si ajustabila, avand o latime de 40mm si o lungime de 190mm. Luneta este fixa.

Poate fi comandat chiar si in rate cu Card Avantaj.

 

 

answear.ro