depurtat.ro

Pachetul pentru bebelusi Tomme Tippee: cumperi o “Pompa de san manuala Closer to Nature” si un “Sterilizator electric Closer to Nature” si primesti gratuit alte 7 produse cadou: 2 biberoane de 150ml, 2 biberoane de 260 ml, 1 perie de biberon, 1 suzetă 0-3 luni şi un pachet de 56 de tampoane pentru san.

yves-rocher.ro

Pompa de san manuala “Closer to Nature”

  • practica si utila, usor de folosit si de curatat deoarece este compusa doar din trei piese: o cupa moale prevazuta cu denivelari pentru masaj care stimuleaza lactatia – oferind confort maxim, corpul pompei care se ataseaza la biberon si adaptorul pentru biberoane.
  • Manevrare doar cu o singura mana! Produsul contine: pompa de san manuala cu maner ergonomic, cutie pentru sterilizare in cuptorul cu microunde, 1 recipient pentru stocarea laptelui matern cu capacitatea de 50 ml, un biberon “Closer to Nature” cu capacitatea de 150 ml, o tetina anticolici din silicon cu flux lent, 6 tampoane pentru san dotate cu un strat ultra-absorbant.
  • 0%BPA.

 Sterilizator electric “Closer to Nature”

pentru biberoane cu accesorii incluse.

flanco.ro/
  • Avantaje: indicator luminos al procesului de sterilizare, sterilizeaza 6 biberoane si accesoriile acestora in doar 5 minute, pentru ca stim cat de mult conteaza timpul petrecut alaturi de bebelusul tau.
  • Produsul contine: sterilizatorul, un biberon “Closer to Nature” cu capacitatea de 150 ml si un cleste pentru manevrare accesorii.
  • Putere: 650W.
  • 0% BPA. ( (BPA) – Bisfenolul A este o substanta chimica folosita pentru fabricarea plasticului si a rasinilor, existând destule controverse asupra posibilităţii transferului acestei substanţe în organismul bebeluşului)

Plăteşti două primeşti nouă!

Cumperi o “Pompa de san manuala Closer to Nature” si un “Sterilizator electric Closer to Nature” si primesti gratuit alte 7 produse cadou: 2 biberoane de 150ml, 2 biberoane de 260 ml, 1 perie de biberon, 1 suzetă 0-3 luni şi un pachet de 56 de tampoane pentru san.

533 lei ( de la 690 lei)

click pentru reverificare pret la bebebliss

answear.ro