decathlon.ro

Tableta Allview AllDro 3 Speed T este o tableta high end, ergonomica, oferind o aderenta buna, are difuzoare stereo, măsoară 10 mm în grosime și cântărește doar 608 de grame.

Allview AllDro 3 Duo Speed T este confecţionata in mare parte din aluminium (in cazul carcasei).  Din punct de vedere al caracteristicilor hardware, acest dispozitiv beneficiază de un display generos de 9.7 inch IPS LCD HD, cu o rezoluție de 1024 x 768 pixeli și cu un raport de aspect de 4:3.

mindblower.ro

Ecranul de 10 inci, touchscreen, tehnologie IPS LCD si G-Sensor, ultraslim

Pret app 1200 lei

verifica stoc si pret la emagTableta Allview AllDro 3 Speed T

 

Caracteristici generale Allview Alldro3

Sistemul de operare utilizat este Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich, ce rulează foarte bine datorita procesorului dual core Cortex A9 la frecventa 1,5 GHz pe un chipset AML8726MX. Procesorul ruleaza la 3 frecvente in functie de setarile de economie al bateriei, in full speed la 1,5Ghz, functionarea normala la 1,2Ghz iar pentru economie la o frecventa de 800Mhz. Procesorul grafic este Mali 400MP GPU cu 4 nuclee, acompaniata de 1GB de memorie DDRam 3 si 16 Gb spatiu de stocare ce poate fi suplimentat datorita slotului de card mini SD cu inca 32 Gb. Bateria Li-Polymer de 8000mAh, permite utilizarea tabletei pentru  aproximativ 6-7 ore de distracţie şi 460 ore în stand by, prin urmare putem afirma cu siguranţă că din punct de vedere al caracteristicilor hardware această tableta rivalizează cu cele mai bune tablete existente pe piaţă. Lucru mare daca ne gandim ca este o tableta romaneasca gandita in Brasov. Mai mult decat atat AllDro3 Speed T este o tableta ergonomica, cu G-sensor inclus, ce se transforma cu usurita intr-un netbook prin intermediul unui docking cu tastatura,  a aplicatiilor office si de securitate a informatiilor precum si a capacitatii de stocare.

Conectivitatea Alldro 3 Speed T

Tableta nu face compromisuri pe parte de conectivitate, beneficiind atat de 3G prin modem Huawei, bluetooth, USB pentru conectare la PC si binenteles conexiunea WiFi.

Multimedia

Redarea fişierelor audio este foarte bună, bass-ul este plin iar volumul consistent, redarea video demonstrând culori bune şi unghiuri de vizualizare incredibile. Tableta este dotată cu 2 camere video, de câte 2 mega fiecare (unele tablete însă prezintă şi o cameră de 5 mega bytes). În benchmark-uri Allview Alldro 3 scoate aproximativ 123k de puncte în Browsermark şi 34,7 fps.

otter.ro

Ceea ce este de apreciat, cu ajutorul tabletei Allview accesezi prin intermediul conexiunii wireless fisierele din reteaua de device-uri pe care ai creat-o. Poti sa deschizi videoclipurile de pe laptopul sau desktop-ul tau direct pe tableta sau chiar pe televizor. Prin conexiunea HDMI tableta reda in format fullHD filme si imagini.

Tableta hibrid este echipata cu display IPS, tehnologie care foloseste un sistem diferit de aliniere a cristalelor lichide pentru a obține o reproducere semnificativ mai precisa a culorilor și unghiuri de vizualizare excelente. Indiferent de unde privesti ecranul, imaginile sunt redate clar si in cele mai naturale tonuri.

Te poti bucura de muzica preferata si o poti impartasi cu prietenii, profitand de difuzoarele stereo care echipeaza tableta Alldro 3 Speed Duo. Orice film pe care il vei viziona va fi insotit de un sunet exceptional. Daca vrei sa te bucuri de filmele sau videoclipurile preferate, dar sa nu ii deranjezi pe cei din jurul tau, ai posibilitatea de a folosi castile cu redare stereo.

Conectivitate si control PC si TV cu tableta Allview Alldro 3 Speed T

Securitate şi Software 

Allview ofera in exclusivitate versiunea Bitdefender Mobile Security Premium, cu un trial de 90 de zile preinstalat in tableta, pentru a-ti proteja toate aplicatiile si documentele. Astfel beneficiezi de cele mai performante servicii de securitate din domeniu: scanare anti-virus la instalare sau la cerere, securitate pentru navigare pe Internet fiind avertizat ori de cate ori esti pe cale sa accesezi un site care iti poate afecta device-ul, antifurt – avand un software performant ce poate localiza, bloca și sterge memoria tabletei de la distanta, ceea ce face aceasta tableta extrem de utila in mediul office (si nu numai).

Google Play Store, o noua suita Office, un browser rapid si aplicatii pentru Notes si multitasking-ul reprezinta cam tot ce ti-ai putea dori de la o tableta. Suporta video call prin Skype sau Yahoo.

Conexiunea la internet prin Wifi, tastatura atasabila ce controleaza tableta si de la 10 metri prin bluetooth, social networking incorporat, browser-ul rapid cu suport flash si html5, bateria puternica, display-ul de ultima tehnologie IPS de 10 inci, antivirusul Bitdefender, aplicatia si modalitatea de accesare rapida a email-ului vor face experienta in navigarea pe Internet deosebit de placuta pentru multe, multe ore.

verifica stoc si pret la emagTableta Allview AllDro 3 Speed T

answear.ro