depurtat.ro

Ceasuri barbatesti fine si elegante de la Perigaum 1972 – filozofia de a construi ceasuri cu o eleganta ce excede timpul, de o finete fara varsta, ceasuri in marea lor majoritate mecanice și cu o precizie de astronom. Creatorii de ceasuri Perigaum nu se multumesc cu mediocritatea atunci cand vine vorba de calitatea materialelor, de design si de precizie.

O marte parte din timpul, efortul si resursele Perigaum se consuma in cercetare si dezvoltare pentru a promova constant colectii de ceasuri de calitate. Ceasurile barbatesti marca Perigaum pot fi cumparate online de la watchshop si eMAG.

Diversele modele de ceasuri barbatesti din colectia Perigaum 1972 sunt deosebit de sofisticate, fiind produse in exclusiv in Elvetia, unde dupa cum stim traditia producerii de ceasuri de mana perfecte este la ea acasa, iar brandul Perigaum 1972 va fi intotdeauna cunoscut pentru unicitatea sa printre cunoscători si printre barbatii cu bun gust.

depurtat.ro

Perigáum Navigator este un ceas de mână barbatesc deosebit de atractiv pentru barbatii cu gust și stil. Ușor de citit, prezinta ora, minutul secunda, ziua saptamanii, luna si are functia tahimetru, o funcție oferită prin intermediul căreia se pot calcula viteze, lungimi și alte mărimi dependente de timp. O curea supla din piele de vitel, ofera confort la incheietura mainii. Demna de remarcat este rezistenta la apa 5 ATM, ce certifică o adecvare bună pentru utilizarea de zi cu zi, în orice situație. Diametrul ecranului de 50 mm este apreciat pentru stilul fashion.

otter.ro

Perigáum Transatlantic, un ceas de mana barbatesc cu un ecran usor de citit. Rezistenta la apa la 3 ATM, pentru utilizarea de zi cu zi, în orice situație. Ecranul are un diametru de 43 mm iar detaliile il fac foarte elegant.

Ceasurile barbatesti marca Perigaum pot fi cumparate online de la elefant (promotie), watchshop, secundar.ro si watchshop.ro.

answear.ro