depurtat.ro

Ceasurile Invicta sunt unele dintre cele mai apreciate ceasuri de dama si barbati din lume. Numele acestui brand vine din latinul invincibil iar designul acestor ceasuri reprezinta pe deplin cuvantul de origine: sunt indraznete, inovatoare, de o calitate impecabila, cu un aspect perfect si totodata – tinand cont de preturile la care sunt acestea comercializate – castiga in majoritatea comparatiilor cu alte marci de ceasuri cand vine vorba de raportul calitate – pret. Desi initial Invicta a fost o marca de ceasuri elvetiana, fiind fondata in 1837 de catre Raphael Picard in La Chaux-de-Fonds, din momentul in care familia Picard si-a mutat afacerea in Statele Unite au avut parte de o crestenere sustinuta, ceasurile de dama sau barbatesti marca Invicta devenind mai puternice si vizibile in piata, castigand notorietate si popularitate datorita preturilor decente fara a face rabat la calitate. Vezi oferta Invicta Watches la Elefant și la eMAG.

Cunoscute pentru fiabilitatea lor, Ceasurile Invicta reprezinta o dovada a ingeniozitatii si creativitatii ceasornicarilor elvetieni, americani, japonezi sau germani. Familia Picard a patronat si condus brandul Invicta pana in anul 1991, moment in care l-a vandut unui grup de investitii american. Sediul Invicta a devenit astfel Hollywood – Florida. Ceasurile de dama Invicta se caracterizeaza prin designul de top, calitatea superioara si preturile deosebit de competitive cu cele ale marcilor de serie. Ceasurile pentru femei produse de Invicta variaza de la simple modele quartz pana la complicate modele elvetiene cu mecanisme automatice certificate, sunt ceasuri de cea mai buna calitate la preturi rezonabile. Ceasurile pentru femei marca Invicta precum si multe alte marci exclusiviste sau pentru cei ce cauta un ceas cu un raport calitate-pret optim, le gasesti la cele mai mici preturi in magazinele online specializate de ceasuri de calitate si reduceri de preturi Elefant, My Closet si Watchshop. Fa-ti un cadou si cumpara un ceas Invicta, un best buy daca ti cont de raportul intre calitate, design, fiabilitate si brand fata pret. Invicta doreste sa castige cota de piata prin preturi corecte, designul clasic, vesnic trendy este in linie cu cel al marcilor de ceasuri competitoare precum Glam RockBulovaCitizenPerigaum de dama, FossilBreil MilanoGuess sau DKNY

depurtat.ro

Ceasurile Invicta nu se rezuma la o locatie, nu este un ceas pur elvetian sau pur american, fiecare piesa a ceasurilor Invicta fiind atent conceputa de catre cei mai mari maestri ceasornicari elvetieni de la ETA, Ronda, Isaswiss sau de japonezii de la Citizen Miyota. Ceasurile Invicta sunt ceasurile ce isi respecta numele: Invicibile, fiabile, rezistente, accesibile tuturor indiferent de coltul de lume.

Strategia lui Picard era de a crea ceasuri de mână la standardele industriei elvețiene și în același timp la preturi mai mici. De-a lungul timpului compania Invicta a produs numeroase ceasuri care s-au remarcat prin designul elegant și fiabilitate si in cateva cazuri prin serii limitate de ceasuri rare, de lux. În timpul dificultăților industriei elvețiene de ceasuri din anii ’70 (generată de apariția ceasurilor cu quartz produse de Casio sau Timex) și compania Invicta a avut mult de suferit. Ceasurile lor au pierdut din popularitate iar salvarea a venit abia în 1991 când Invicta a fost cumpărată de o companie americană de investiții. Noii proprietari au relocat sediul și toate facilitățile de producție pe tărâm american, în Florida. În același timp ei au revenit la strategia orientată în primul rând spre calitate, iar după un timp de eforturi și muncă dedicată rezultatele nu au întârziat să apară. Această abordare va duce la o nouă perioadă de prosepritate a Invicta, care va deveni compania din industria de ceasuri cu cea mai rapidă creștere la nivel mondial. Obligați de acest succes, proprietarii au investit masiv pentru ridicarea standardelor de producție și de calitate.

Pentru a acoperi o gamă largă de gusturi și nevoi, Invicta și-a crescut constant numărul de modele ajungînd în prezent la mai mult de 20 de colecții. Printre acestea regăsim Reserve, Akula Reserve, Subaqua, Specialty, Seaspider, Russian Diver, S1, Coalition Forces, Corduba, Pro Diver, Ocean Quest, Speedway, Force, Vintage, Lupah, Yellow Adrenaline, Wildflower, II sau Elements. Se poate spune astfel cu destulă certitudine că Invicta poate satisface și cele mai particulare cerințe ale celor interesați de un ceas de mână. De exemplu colecția Lupah Swiss Chronograph a fost foarte bine primită de pasionații din întreaga lume iar seriile Vintage sau Object d’Art au înviat stilul clasic prin mecanisme automate, indicatoare pentru fazele lunii sau cadrane deschise. Este bine de știut că Invicta Watch Group mai deține în portofoliu branduri ca Activa, S.Coifman, Potger-Pietri, Cacciato & Joss, Brizo, Pastorelli sau Technica. Fiecare dintre acestea este conceput pentru a satisface cerințele diferitelor tipuri de iubitori ai ceasurilor.

Ceasurile pentru femei marca Invicta precum si multe alte marci exclusiviste sau pentru cei ce cauta un ceas cu un raport calitate-pret optim, le gasesti la cele mai mici preturi in magazinele online specializate de ceasuri de calitate si reduceri de preturi My Closet , la eMAG si Watchshop. Fa-ti un cadou si cumpara un ceas Invicta, un best buy daca ti cont de raportul intre calitate, design, fiabilitate si brand fata pret.

otter.ro

Printr-un proces de producție atent supravegheat, prin calitate și prețuri competitive, brandul Invicta și-a asigurat un loc bine ancorat în rândul celor mai importante companii producătoare de ceasuri de mana pentru femei sau barbati. În același timp și clienții săi se pot mândri cu un ceas care le asigură confortul și pe care se pot baza. Ceasurile Invicta, invincibilele datorita raportului foarte bun calitate pret. Chiar dacă la origine este o companie elvețiană, Invicta nu a excelat la capitolul orologeriei de înaltă clasă, exclusiviste – produsele sale fiind mai degrabă construite după principiul calității la preturi decente, insa ca orice marca de ceasuri care se respecta, Invicta a lansat si cateva modele de ceasuri de dama exclusiviste, adevarate raritati si cu preturi pe masura. Ceasurile de mana exclusiviste Invicta sunt adevarate piese de arta, raritati, bijuterii ce preced si exced timpul. Mai multe modele gasiti pe siteul Exclusivista.

Nu putem afirma ca designul ceasurilor Invicta este unul original, cu exceptia catorva modele mai exclusiviste de dama, asa cum Invicta doreste sa castige cota de piata prin preturi corecte, designul clasic, vesnic trendy este in linie cu cel al marcilor de ceasuri competitoare precum Bulova, CitizenPerigaum de dama, Fossil, Breil MilanoGuess sau DKNY. Cele mai apreciate ceasuri Invicta sunt cele din seria Invicta Pro Diver, desi si Invicta Lupah destinata celor mai tinere sau Invicta Corduba au castigat aprecierea clientelei feminine ce isi doreste un ceas de mana indraznet si cu un design la moda.

Ceasurile pentru femei marca Invicta precum si multe alte marci exclusiviste sau pentru cei ce cauta un ceas cu un raport calitate-pret optim, le gasesti la cele mai mici preturi in magazinele online specializate de ceasuri de calitate si reduceri de preturi la eMAGElefantMy Closet si Watchshop. Fa-ti un cadou si cumpara un ceas Invicta, un best buy daca ti cont de raportul intre calitate, design, fiabilitate si brand fata pret.

answear.ro