depurtat.ro

ENDGAME Iti place sa citesti? Castiga 3milioane $ in aur daca gasesti cheile ENDGAME. Endgame se doreste a fi un nou tip de roman contemporan, scris de James Frey si Nils Johnson-Shelton,  cititorii acestuia fiind antrenati la o cautare de comori in adevaratul sens al cuvantului. La o prima vedere, povestea cartii se aseamana destul de mult cu Hunger Games, insa are strecurate si anumite elemente de originalitate. Lumea este impartita in 12 semintii, fiecare dintre acestea avand cate un reprezentant (Jucator) antrenat special pentru Jocul Final. Acesta consta in gasirea celor 3 chei ascunse pe Pamant: Cheia Pamantului, Cheia Cerului si Cheia Soarelui. Primul volum al trilogiei este axat pe incercarea celor 12 Jucatori de a gasi Cheia Pamantului. Din 31 Octombrie cartile ENDGAME sunt la eMAGFiecare carte din trilogia ENDGAME va fi insotita de o “super-enigma” interactiva constand in indicii si ghicitori inserate in textul cartii, fie sub forma unor formule sau a unor adrese web. Rezolvarea enigmelor necesita un cont Google. Enigmele sunt create in colaborare cu mari specialisti in criptografie. Fiecare enigma rezolvata inseamna un pas inainte in joc.

 

ENDGAME Jocul Final: Convocarea

 

Alatura-te celor 12 jucatori, descopera cele trei chei ascunse care pot salva omenirea si poti castiga 3.000.000 $ in aur! Din 31 Octombrie 2014, primul volum din seria ENDGAME este disponibil pe eMAG. Cartea-fenomen lansata in Statele Unite de HarperCollins intr-un tiraj record, de 1.000.000 de exemplare, este o experienta multimedia revolutionara, in care cititorii cartii sunt invitati sa se alature online celor 12 Jucatori in cautarea celor trei chei ascunse care pot salva omenirea. ENDGAME este o serie de trei romane insotite de noua nuvele in format digital, declinata intr-un joc (aplicatie mobila), cu premii fabuloase: 500.000 $ pentru rezolvarea enigmei din primul volum, 1.000.000 $ pentru rezolvarea enigmei din al doilea volum si 1.500.000 $ – premiul final.

 

CARTILE ENDGAME

 

ENDGAME este o serie de trei romane care spun povestea unei lumi populate de semintii stravechi. In fiecare semintie exista un Jucator care este antrenat de mic pentru Jocul Final. Fiecare Jucator are diverse insusiri si calitati care il vor ajuta in confruntarea finala. Dar pana la Jocul Final, cei 12 Jucatori pornesc in cautarea celor trei chei, cu care pot salva intreaga omenire, si doar unul dintre ei poate castiga! In acest prim volum al trilogiei esti martor la cautarea primei Chei dintre cele trei care vor salva lumea. In paginile cartii este inscrisa o enigma, pe care esti invitat sa o dezlegi. Fiecare roman din trilogia ENDGAME va fi insotit de o astfel de “super-enigma” interactiva constand in indicii inserate in textul cartii, fie sub forma unor formule sau a unor adrese web.

yves-rocher.ro

 

ENIGMELE ENDGAME

 

Fiecare carte din trilogia ENDGAME va fi insotita de o “super enigma” interactiva constand in indicii si ghicitori inserate in textul cartii, fie sub forma unor formule sau a unor adrese web. Prima adresa pusa la dispozitia cititorilor este www.ancientsocieties.com. Enigmele sunt create in colaborare cu mari specialisti in criptografie.

flanco.ro/

 

PREMIILE ENDGAME

 

Premiile jocului pentru castigatori sunt de 3.000.000 $ in Aur.Pentru dezlegarea enigmelor din fiecare volum exista premii consistente, oferite in monede din aur, fiecare valorand 250$. Astfel primul volum are un premiu de 500.000$, al doilea volum de 1.000.000$ iar al treilea volum 1.500.000$. Regulile jocului se afla la adresa www.endgamerules.com.

 

APLICATIA MOBILA ENDGAME

 

Niantic Labs/Google dezvolta o aplicatie mobila de joc pe baza cartilor si a mitologiei ENDGAME, care va fi lansata la inceputul anului 2015. Fiecare jucator cititor isi va alege o semintie pentru care va lupta, singur sau alaturi de alti jucatori. Cu aplicatia mobila AR creata special de Niantic Labs de la Google, cititorii sunt invitati sa se alature online in cautarea celor trei chei ascunse care pot salva omenirea pe baza indiciilor din carte. Aplicatia va fi lansata la inceputul anului 2015, pentru a oferi sanse egale la startul competitiei tuturor cititorilor din cele 30 de tari unde au fost vandute drepturile de publicare.

FILMUL ENDGAME

 

Twentieth Century Fox va ecraniza trilogia ENDGAME. James Frey scrie scenariul primului film, care va fi produs de Wyck Godfrey si Marty Bowen, producatorii din spatele marilor succese de casa Twilight Saga si The Fault in Our Stars. ”Unicul nostru scop a fost sa cream ceva incredibil, radical, nou – sa inventam viitorul. Sa cream un fenomen global al secolului 21: carti, joc, enigme, social media, YouTube, film, reality TV…” – James Frey & Nils Johnson-Shelton

Trilogia ne dezvaluie o lume populata de semintii stravechi, din care se trage toata omenirea si care au fost create si alese cu mii de ani in urma. In fiecare semintie exista un Jucator care este antrenat de mic pentru Jocul Final, un eveniment catastrofal care va redefini soarta omenirii. Fiecare Jucator este antrenat conform traditiei semintiei sale si are insusiri care il vor ajuta in confruntarea finala. In apropierea maturitatii, el lasa locul unuia mai tanar si ciclul continua.

Romanul atrage atat prin intamplarile si drumul celor 12 (+1, veti vedea:) ) personaje principale in cautarea Cheii, cat si prin faptul ca actiunea se petrece intr-un mediu contemporan, deseori personajele fiind prezentate ca ascultand muzica pe iPod sau jucandu-se pe smartphone. Din punct de vedere al povestii, avem de-a face atat cu momente tensionate cat si cu replici mai amuzante, creandu-se astfel un oarece echilibru. Desi suspansul este prezent aproape la fiecare pagina, cartea sufera de o fragmentare foarte mare a actiunii, fiind “sectionata” la fiecare 5-6 pagini. Acest lucru duce la o rupere a continuitatii actiunii, devenind atat de frustrant pe la jumatatea volumului, incat iti vine sa dai la ultima pagina sa vezi cum se termina… Actiunea ne plimba prin toate colturile lumii (China, India, Etiopia, Europa, Statele Unite, Australia s. A.) lucru datorat si numarului mare de personaje cu nume care mai de care mai lungi si mai greu de retinut.

 

AUTORII ENDGAME

 

James Frey s-a nascut in Cleveland. Toate cartile lui – O mie de farame, Prietenul meu Leonard, Dimineata insorita si Testamentul Final al Sfintei Biblii – au fost bestselleruri internationale. Nils Johnson-Shelton este coautorul succesului editorial Niciun inger. Chinuitoare mea calatorie incognito in Cercul Secret al Ingerilor Iadului si al seriei pentru adolescenti Cronici din lumea de dincolo, publicata de Full Fathom Five.

Din 31 Octombrie cartile ENDGAME sunt la eMAGprimul volum: Endgame. Jocul final: Convocarea – James Frey, Nils Johnson-Shelton.

answear.ro