depurtat.ro

Cincizeci de umbre descatusate Cartea lui EL James al treilea volum din trilogia Fifty Shades of Grey. Romantic, amuzant şi încărcat de erotism acest roman te cucereşte, te captivează şi te domină. Cartea Cincizeci de umbre descatusate scrisa de E.L. James o gasiti in stoc la Libris (transport gratuit), eMAG si elefant. Citeşte cartea despre care vorbeşte toată lumea Cincizeci de umbre descatusate de EL James! 60 de milioane de exemplare din trilogie vândute în întreaga lume în 6 luni. Trilogia Fifty Shades este un bestseller mondial absolut: # 1 Amazon.com, # 1 New York Times Bestseller, # 1 Amazon.co.uk, # 1 Bookseller.

depurtat.ro

Anastasia Steele şi Christian Grey au acum totul: dragoste, pasiune, intimitate, bogăţie şi o mulţime de posibilităţi privind viitorul lor. Însă Ana ştie că nu va fi uşor să trăiască alături de Fifty Shades. A fi împreună este o provocare plină de neprevăzut. Într-un fel sau altul, Ana trebuie să înveţe să împărtăşească stilul de viaţă opulent al lui Christian fără să-şi sacrifice propria identitate. La rândul său, Christian trebuie să-şi înfrângă dorinţa nestăpânită de control în timp ce se luptă cu demonii din trecutul său chinuitor. Tocmai când se pare că forţa iubirii lor va eclipsa orice obstacol, soarta conspiră pentru a face ca temerile cele mai adânci ale Anei să devină realitate…

otter.ro

Cincizeci de umbre descătuşate este al treilea volum al unei trilogii care a marcat o nouă eră în industria cărţii: după ce a devenit un hit mondial ca e-book, trilogia a fost publicată în format de carte tipărită, înregistrând vânzări de 60 de milioane de exemplare în şase luni. Cele trei romane au fost traduse în peste 50 de limbi, iar apariţia lor a fost salutată de celebrele publicaţii New York Times şi Wall Street Journal.

Drepturile de ecranizare a trilogiei au fost câştigate de Universal Pictures. A început să scrie şi să-şi posteze textele pe un site al fanilor seriei Amurg Twilight. Trilogia a fost iniţial publicată în format de e-book, fiind în prezent cel mai bine vândut titlu din istoria cărţii electronice. Editată ulterior în format de carte, trilogia avea să devină un bestseller incontestabil. Volumele “Cincizeci de umbre întunecate” şi “Cincizeci de umbre descătuşate”, ultimele două cărţi din trilogia “50 de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey”, scrise de E. L James, vor fi transformate în filme, potrivit declaraţiilor făcute pentru ediţia americană a revistei Cosmopolitan de regizoarea Sam Taylor-Johnson. Sam Taylor-Johnson a regizat pelicula “50 de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey”, bazată pe primul roman al trilogiei, care îi are în rolurile principale pe actorii Jamie Dornan şi Dakota Johnson. Cincizeci de umbre descătuşate este al treilea volum al Trilogiei Fifty Shades.

Trilogia Fifty Shades of Grey a inregistrat vanzari de peste 125 milioane de exemplare si a fost tradusa in 52 de limbi: “Cincizeci de umbre ale lui Grey” si cele doua continuari ale sale, “Cincizeci de umbre intunecate” si “Cincizeci de umbre descatusate”, urmata si de Grey E.L. James, versiunea lui Christian asupra relatiei amoroase cu Ana.

answear.ro