depurtat.ro

Cincizeci de umbre intunecate un roman care te va cuceri, te va captiva şi te va domina. Intimidată de gusturile speciale şi secretele întunecate ale tânărului şi frumosului om de afaceri Christian Grey, Anastasia Steele se desparte de acesta şi îşi începe cariera la o editură din Seattle. Însă dorul de Christian o urmăreşte neîncetat, iar atunci când acesta îi propune un nou „contract”, Anastasia nu poate rezista. Ei reîncep relaţia, iar Anastasia află mai multe despre trecutul chinuitor al iubitului ei pervertit, provocator şi măcinat de frământări. În timp ce Christian se luptă cu demonii săi interiori, Anastasia este nevoită să se confrunte cu furia şi invidia unei femei care a făcut parte din trecutul lui Grey şi trebuie să ia cea mai importantă decizie din viaţa sa. Citeşte cartea Cincizeci de umbre intunecate din trilogia Fifty Shades of Grey E.L. James despre care vorbeşte toată lumea! Cartea Cincizeci de umbre intunecate scrisa de E.L. James o gasiti in stoc la Libris (transport gratuit), eMAG si elefant.

depurtat.ro

noriel.ro

40 de milioane de exemplare din trilogia Fifty Shades of Grey vândute în întreaga lume în doar 4 luni. Trilogia Fifty Shades este un bestseller mondial absolut: # 1 Amazon.com, # 1 New York Times Bestseller, # 1 Amazon.co.uk, # 1 Bookseller.

Cincizeci de umbre întunecate este al doilea volum al trilogiei Fifty Shades of Grey care a marcat o nouă eră în industria cărţii: după ce a devenit un hit mondial ca e-book, trilogia a fost publicată în format de carte tipărită, înregistrând vânzări de 40 de milioane de exemplare în doar 4 luni. Cele trei romane au fost traduse în peste 37 de ţări, iar apariţia lor a fost salutată de celebrele publicaţii New York Times şi Wall Street Journal. Drepturile de ecranizare a trilogiei au fost câştigate de Universal Pictures. Dupa ce a lucrat douazeci si cinci de ani in televiziune, E L James a hotarat sa-si urmeze visul din copilarie, acela de a scrie povesti de care oamenii sa se indragosteasca. Rezultatul a fost senzualul romance “Cincizeci de umbre ale lui Grey” si cele doua continuari ale sale: “Cincizeci de umbre intunecate” si “Cincizeci de umbre descatusate”, urmata si de Grey E.L. James, versiunea lui Christian asupra relatiei amoroase cu Ana.

answear.ro