depurtat.ro

Cartea Istoria Lumii pentru copii, o carte Oxford, incluzand intreaga istorie a umanitatii, este un instrument de referință in studiul istoriei. Prezinta intreaga istorie dintr-o privire si abordeaza unele teme chiar in profunzime. O carte impresionanta – fiecare copil ar trebui să o aiba, fiecare parinte adult ar trebui sa o cunoasca.

depurtat.ro

Scrisa de Neil Grant, face parte din seria Oxford, este bogat ilustrata si usor de citit, astfel ca este un cadou ideal pentru copiii de toate varstele. Textele sunt accesibile si vii, ca o poveste, scrise de Neil Grant, un autor cunoscut al unor carti de istorie pentru copii, ajutat de o echipa de specialisti consultanti. In paginile acestei carti bogat ilustrate si usor de citit, vei gasi intreaga istorie a omenirii, de la istoria celor mai vechi asezari din timpuri de demult si pana la inceputul mileniului al III-lea.

vezi pretul la Elefant | Libris | eMAG

Incluzand intreaga istorie a umanitatii, aceasta carte cuprinzatoare este un instrument de referință studiul istoriei. Prezinta intreaga istorie dintr-o privire, si abordeaza unele teme chiar in profunzime. O carte impresionanta – fiecare copil ar trebui să o aiba, o carte enciclopedie care va prinde cu informatiile pe care le ofera chiar si un adult.

Temele abordate includ arta si arhitectura, religie și stiinta sau conducatori renumiti. Desene, harti, și bare laterale explicative cu informații suplimentare ajuta micii cititori sa vizualizeze epoca. Multe dintre fotografii prezinta artefacte și obiecte istorice, altele sunt desene realiste ce descriu viața si evenimentele perioadelor. La incheierea fiecărei diviziuni istorice, o linie de timp ilustrata care acoperă America, Europa, Asia și Oceania, și Africa și Orientul Mijlociu asista copilul sa sintetizeze informatiile prezentate. Copiii se vor bucura de explorarea acestei carti si a istoriei si o pot folosi drept carte de referinta si la scoala. Iar adultii cu siguranta nu doar ca isi vor aduce aminte de informatiile deja prezente in cultura lor generala, insa nu va exista un capitol din care sa nu afle ceva nou

otter.ro

In mod clar și succint scrisa, este o carte care captează esența si evenimentele importante ale perioadelor de timp din istoria lumii într-un format ușor de urmarit, intrucat fiecare subiect este tratat pe doua pagini fata in fata. In casete, sunt expuse detalii ale unor subiecte.

  • Cartea Istoria Lumii pentru copii, o carte Oxford, scrisa de Neil Grant este bogat ilustrata si usor de citit, astfel ca este un cadou ideal pentru copiii de toate varstele.
  • Fiecare capitol contine o Cronologie ilustrata pentru ca cei mici sa poata sa compare cu  usurinta evenimentele care au avut loc in diferite regiuni ale lumii.
  • Fotografiile desenele si hartile sunt alese cu grija, pentru a completa textul si dau viata evenimentelor din trecut.
  • La sfarsitul fiecarui capitol se afla o pagina intitulata Personalitati unde sunt prezentate scurte biografii ale unor oameni care au schimbat istoria.
  • Glosarul si Indexul ii vor ajuta pe copii sa afle sensul unor termeni si sa-i identifice.
  • 192 de pagini in format 240×310, o carte de referinta pentru copii.

Carte de la Oxford Children - Istoria lumii pentru copii, carte de istorie pentru copii scrisa de Neil Grant

vezi pretul la Elefant | Libris | eMAG

Neil Grant este autorul mai multor lucrări non fictiune, istorice, printre care Oxford Istoria lumii pentru copii, Istoria Teatrului, și Viața de zi cu zi a celtilor. Multe din lucrările lui Grant sunt orientate spre copii, care le folosesc ca instrumente educaționale in materia scolara a sistemelor de invatamant de prestigiu. O carte Oxford Children.

answear.ro