depurtat.ro

Din colectia de softuri si programe educationale pe calculator pentru copiii scolari si prescolari a editurii EDU. Programele educationale urmeaza programa Ministerului invatamantului fiind corelate cu materiile pe care micutii le invata la scoala. Pachetele educaţionale EDU sunt elaborate în conformitate cu programa şcolară, beneficiind de avizul M.E.C.T. şi recomandarea A.N.M.E.D.E.P. Fiecare pachet educaţional EDU este compus dintr-un soft educațional şi un auxiliar, ambele fiind realizate în lumina metodelor interactive, elevul descoperind că învăţarea poate fi plăcută şi distractivă.

depurtat.ro

 

Evaluarea distractiva a elevului de clasa a 3-a

Softul educațional pentru clasa a III-a EDU Evaluare distractivă conţine 36 de super-misiuni distractive şi educative din diverse domenii: Limba și literatura română, Educație pentru sănătate, Științe ale naturii, Educație civică și Matematică. Aventurile de pe softul educațional EDU Evaluare distractivă III sunt desfăşurate: spre Soare, pe Eco-planeta, prin oraş, pe mare, prin junglă, printre vulcani sau la circ. Fiecare misiune este concepută ca un joc educativ, pe mai multe nivele, elevul fiind provocat în permanenţă să ia decizii şi să rezolve situaţii-problemă. Cunoştinţele acumulate în clasa a III-a îi vor fi un sprijin de nădejde în ducerea la bun sfârşit a misiunilor, acestea aducându-i micului erou un număr de puncte care îl vor propulsa într-un clasament general pe ţară.

Concepţia generală a softului este una modernă, interdisciplinară, universul cifrelor şi al formelor îmbinându-se armonios cu cel al literelor şi al fenomenelor naturii, asigurând utilizatorului o perspectivă complexă, exhaustivă asupra temei.

Pachetul educațional conţine:

 • Soft educațional EDU Evaluare distractivă III
 • Material didactic auxiliar (format A4, policromie, 36 pagini)
 • Joc de strategie EDU Caligo (conține 78 de peisaje desprinse din 44 de opere literare)

 

Matix – Matematica distractiva

Softul educațional conţine peste 1500 de exerciţii şi probleme de Matematică pentru clasele a III-a şi a IV-a, îmbinate cu un superb joc educativ si de acţiune pentru copii. Jocul educativ MATIX urmăreşte programa şcolară pentru clasele a III-a şi a IV-a. Acum 5.000 de ani, Bebel a pornit să cucerească spaţiul. În drumurile sale l-a întâlnit pe marele Întelept care i-a spus:

„Dacă vrei să ajungi stăpânul tuturor planetelor şi să primeşti titlul de Matix, trebuie mai întâi să înveţi Matematica!” Bebel trebuie să răspundă la întrebări şi să câştige astfel vieţi pentru a putea să se lupte cu locuitorii planetelor.

 • Mercur – Numere naturale
 • Venus – Adunarea numerelor naturale
 • Pământ – Scăderea numerelor naturale
 • Marte – Înmulţirea numerelor naturale
 • Jupiter – Împărţirea numerelor naturale
 • Saturn – Probleme
 • Uranus – Unităţi de măsură
 • Neptun – Elemente de geometrie
 • Pluto – Logică/Fracţii
 • Soare – Sclipiri

 

Soft educational limba germana si limba franceza

Softul educațional pt. clasele I-IV EDU Limba Franceză şi Limba Germană conţine pentru fiecare limbă: 17 lecţii interactive, 17 jocuri și aplicații educative, 140 de planşe şi fişe de lucru și un dicţionar cu 1335 de termeni în format text, audio şi foto. Acest soft educaţional de Limba Franceză şi Limba Germană este o cale interactivă şi distractivă de învăţare a celor două limbi. Auxiliarul didactic Edu Limba Franceză şi Limba Germană este structurat pe două părţi distincte, în aşa fel încât studiul unei limbi să nu fie perturbat de prezenţa unor cuvinte din altă limbă.

Paginile auxiliarului sunt elaborate prin metode interactive, care plasează elevul în faţa unor sarcini educative şi distractive. Jocul educativ şi distractiv EDU Domino conţine 96 de piese cu imaginea şi denumirea unor animale – pe o parte în Limba Franceză, iar pe cealaltă parte în Limba Germană. Recomandat de Clubul Supermamicilor.

Pachetele educaţionale EDU de invatare a limbii germane si limbii franceze pentru copii sunt elaborate în conformitate cu programa şcolară, beneficiind de avizul M.E.C.T. şi recomandarea A.N.M.E.D.E.P. Fiecare pachet educaţional EDU este compus dintr-un soft educațional şi un auxiliar, ambele fiind realizate în lumina metodelor interactive, elevul descoperind că învăţarea poate fi plăcută şi distractivă.

Pachetul educațional conţine:

 • Softul educațional EDU Limba Franceză şi Limba Germană – la începutul rulării se alege limba dorită, apoi toată lecția va fi structurată pe limba selectată.
 • Material didactic auxiliar (format A4, policromie, 40 pagini)
 • Joc educativ EDU Domino

 

Comorile de pe taramul cuvintelor (educarea limbajului)

Editura Edu invită preșcolarii din grupele mari și elevii din clasa pregătitoare pe tărâmul fermecat al cuvintelor. Aici, personajele de poveste se confruntă nu numai cu situații în care trebuie să dea dovadă de curaj, ci și cu situații în care trebuie să-și dovedească istețimea în folosirea corectă a cuvintelor.

Pachetul educațional este format dintr-un CD (soft educațional) și o revistă plină de exerciții și activități manuale. Păpușile o învață pe Ana, o fetiță care nu-și dorește să vorbească, cum să folosească dialogul, Morcoveață trebuie să deslușească o invitație incompletă primită de la iepurași, iar broscoiul Oacky reușește să o adoarmă pe vrăjitoarea-caracatiță rostind propoziții formate din 2, 3 sau 4 cuvinte. Și aceasta nu e tot: aventurile continuă în cele 36 de povești animate și lecții interactive, precum și în cele 36 de aplicații educative și jocuri distractive. Printre jocuri, și-a făcut loc și o premieră educațională: dacă vreți să faceți mișcare și să vă jucați în același timp, aveți nevoie de marcajul din revistă și de puțină îndemânare.

otter.ro

La începutul jocurilor, alegeți opțiunea de joc cu web-cam, așezați semnul în fața camerei până acesta este identificat, apoi vă puteți distra jucându-vă și mișcându-vă în cele mai nostime moduri. Revista, formată din 36 de pagini, conține o mulțime de activități manuale pentru stimularea creativității. Și, pentru că poveștile prind viață întotdeauna într-un castel îndepărtat, în interiorul revistei veți găsi un castel tridimensional pe care-l puteți asambla în două variante, elemente de decor și personaje de poveste (prinț și prințesă, balaur și vrăjitoare, spiriduși și cavaleri). Când totul este pregătit, dați frâu liber imaginației pentru a crea cele mai frumoase povești.

 

Soft educational EDU Limba romana

Softul educațional pentru clasele I şi a II-a – EDU Limba şi Literatura Română conţine: 25 de lecţii interactive, 32 de jocuri educative, 13 fișe ale autorilor, 21 de opere literare în format audio și text, 7 teste interactive și jocul educativ Docta.

Pachetul educațional conţine:

 • Soft educațional EDU Limba și Literatura Română I – II
 • Material didactic auxiliar (format A4, policromie, 36 pagini)
 • Joc educativ Docta

Softul educațional este structurat pe 5 capitole. Atât softul educațional cât si materialul didactic auxiliar sunt elaborate în lumina metodelor interactive de predare – învatare, încât elevul învaţă jucându-se. Pachetele educaţionale EDU sunt elaborate în conformitate cu programa şcolară, beneficiind de avizul M.E.C.T. şi recomandarea A.N.M.E.D.E.P. Fiecare pachet educaţional EDU este compus dintr-un soft educațional şi un auxiliar, ambele fiind realizate în lumina metodelor interactive, elevul descoperind că învăţarea poate fi plăcută şi distractivă.

 

Edu Geografia Romaniei

Softul educațional pentru clasa a IV-a EDU Geografia României este o enciclopedie geografică ce conţine: 24 de lecţii interactive, 48 de jocuri şi aplicaţii educaționale, 97 de fişe de lucru şi un dicţionar cu 266 de termeni geografici. Lecțiile interactive sunt structurate pe patru capitole.

Pachetul educațional conţine:

 • Soft educațional EDU Geografia României
 • Material didactic auxiliar (format A4, policromie, 40 pagini)
 • Joc educativ EDU Strategus (conţine o planşetă de joc şi 69 de piese).

 

Edu Super English

Softul educațional EDU Super English I pt. clasele I-IV cuprinde 17 lecții interactive de limba engleză din diverse domenii (familie, casa, alimente, scoala, culori, animale etc.), jocuri educative, fise de lucru și un dictionar cu peste 1300 de termeni. Structura softului educațional: 17 lecţii interactive, 34 de aplicaţii şi jocuri educative, 81 de fişe de lucru şi planşe, 17 poezii şi cântece + un dicţionar explicativ cu peste 1300 de termeni.

Pachetul educațional conţine:

 • Soft educațional EDU Super English I
 • Material didactic auxiliar (format A4, policromie, 36 pagini)
 • Jocul didactic EDU Domino (conţine 96 de jetoane)
 • Joc educativ 3D EDUKE

 

EDU Copiii invata istoria

Softul educațional pentru clasa a IV-a EDU Istorie este o mică enciclopedie de istoria românilor prezentată în contextul istoriei universale. Aceasta conţine: 42 de lecţii interactive, 20 de jocuri educative și jocul 3D – Povestea Timpului. Pachetul educaţional este realizat după programa şcolară de la clasa a IV-a care, fiind una foarte generoasă, prin inserarea domeniului “Vreau mai multe despre!”, Edu Istorie răspunde şi cerinţelor de la clasele V-VIII. Pe lângă lecţiile prezentate într-o manieră atractivă, elevul are posibilitatea de a observa şi a se verifica prin aplicaţii interactive, precum şi de a viziona scurte filmuleţe documentare de istorie, gupate sub numele “Hărţi animate”. Reuşitele fiecărui elev sunt răsplătite cu diplome personalizate (care pot fi imprimate).

Pachetul educațional conține:

 • Soft educaţional EDU Istorie
 • Material didactic auxiliar (format A4, policromie, 43 pag.)
 • Joc educativ 3D – Povestea Timpului

 

Edu Magia Cifrelor

Softul educational pentru clasa a II-a EDU Magia Cifrelor cuprinde 19 lecții interactive de matematică structurate pe 7 capitole, 19 jocuri educative, 100 de fișe de lucru și un joc educativ 3D – Castelul EDU MATIC. Fiecare lecţie este interactivă, elevul fiind personajul principal ce rezolvă situaţiile problemă, iar la final primeşte un calificativ. După ce obţine calificativul foarte bine este pregătit să plece în misiunile distractive ale celor 19 jocuri educative. Alături de lecțiile interactive, pe softul educațional mai sunt 100 de fişe de lucru şi un joc educativ 3D, cu 6 misiuni speciale: de orientare, de îndemânare, de recunoaştere a orei, de bombardare a figurilor geometrice, de calcul matematic şi de perspicacitate matematică.

Pachetul educațional conţine:

 • Soft educațional EDU Magia cifrelor
 • Material didactic auxiliar (format A4, policromie, 36 pagini)
 • Joc educativ EDU MATIC (conţine o planşeta de joc, 140 de jetoane şi 3 cartonase de penalizare)
 • Joc educativ 3D – Castelul EDU MATIC

 

answear.ro