depurtat.ro

Cele mai populare si indragite personaje Disney ii vor atrage pe copiii de gradinita, scoala pregatitoare si clasa intai la lectiile de matematica si limba romana. Diferite teme ale matematicii: adunarea si scaderea, elemente de matematica, forme si tipare sau ale limbii romane: elemente de vocabular, scrisul, cititul, intelegerea textului sunt predate de catre personajele Disney: Mickey Mouse, Belle, Rapunzel, Clopotica si alte Printese Disney, Bucsa, Fulger McQueen si prietenii lor din seria Cars, Zanele Fermecate sau Buzz Lightyear.

Credem ca dvs. si copiilor dvs va vor fi de ajutor pe langa manualele Disney School Skills si caietele de exercitii ale Meridei de matematica si limba romana, pentru ca, odata cu inceperea clasei intai, la finele clasei pregatitoare (sau cu siguranta mai devreme), copilul sa fie pregatit, acomodat si dornic sa invete materia din manualele scolare.

epantofi.ro

Seria de carti si manuale Disney School Skills va insoti copiii din primii ani de gradinita pana la absolvirea clasei intai, ajutandu-i sa invete notiunile de baza ale matematicii si limbii romane intr-un mod distractiv si placut. Cartile din seria Schol Skills reprezinta metoda ideala pentru a-i face pe copii sa invete mai usor si mai bine. In aceasta serie de carti pentru copiii de la gradinita, clasa 0 si clasa intai, veti gasi o serie de probleme, din ce in ce mai dificile, create anume pentru a-i ajuta pe elevi sa deprinda abilitatile necesarepentru a obtine rezultate mai bune la invatatura.

 

Manuale de matematica 4 ani

 

 

Manuale Limba Romana 4 ani

 


 

Manuale de matematica 5 ani

 


 

Manuale Limba Romana 5 ani

 


 

Manuale de matematica 6 ani

 


 

Manuale Limba Romana 6 ani

 


 

Cu personajele Disney, invatatul este o joaca!

 

answear.ro