depurtat.ro

Cartea Bunele maniere pentru copii in 365 de zile, (336 de pagini) este bogata in jocuri si activitati, prezinta nu numai manierele pe care trebuie sa le deprinda copiii si adolescentii, ci si varsta la care este necesar sa le invete.

yves-rocher.ro

Invata-l pe copilul tau o maniera pe zi, incepand cu 1 ianuarie si pana la 31 Decembrie! Ti-e frica sa-ti lasi copilul in vizita la un prieten, de teama sa nu fie nepoliticos? Te gandesti de doua ori inainte de a-l lua cu tine la un eveniment? Nu stii daca se comporta asa cum se cuvine atunci cand interactioneaza in mediul on-line?

Bunele maniere ii vor oferi copilului tau instrumentele de care are nevoie in viata. Principile care guverneaza eticheta se bazeaza pe respectul pentru noi insine si pentru cei din jurul nostru. Ele il invata pe copil sa-i trateze pe ceilalti cu bunatate si intelegere si sa tina cont de sentimentele acestora. De asemenea, copilul va capata increderea in sine pe care i-o va da faptul ca stie ce si cand trebuie facut. Nimeni nu vrea sa fie ignorant. Aceasta incredere creste odata cu abilitatea copilului de a-i percepe pe cei din jur si de a lega relatii care sa il multumeasca. In calitate de parinte, cu siguranta vei descoperi ca este un proces treptat. In vreme ce copilul se va folosi de cateva bune maniere, tu va trebui sa ii amintesti mereu de altele. Ia-o de la inceput si bucurati-va impreuna de calatorie.

In cartea de fata, vei gasi sfaturi utile pentru o multime de imprejurari din viata de zi cu zi, in care politetea spune foarte mult despre educatia primita in familie. Autoarea nu uita sa trateze problema comunicarii digitale, care cel mai adesea scapa de sub controlul parintilor.

flanco.ro/

Invata-l pe copilul tau o maniera pe zi! Ti-e frica sa-ti lasi copilul in vizita la un prieten, de teama sa nu fie nepoliticos? Te gandesti de doua ori inainte de a-l lua cu tine la un eveniment? Nu stii daca se comporta asa cum se cuvine atunci cand interactioneaza in mediul on-line?

Cartea Bunele maniere pentru copii in 365 de zile, bogata in jocuri si activitati, prezinta nu numai manierele pe care trebuie sa le deprinda copiii si adolescentii, ci si varsta la care este necesar sa le invete.

Bunele maniere pentru copii

vezi cartea la | libris | eMAGBunele maniere pentru copii in 365 de zile

  • Invata-l pe copilul tau o maniera pe zi si, pana la sfarsitul anului, acesta va sti, printre multe altele:
  • cum trebuie sa se comporte atunci cand se afla intr-o vizita;
  • ce implica neticheta;
  • cum sa transmita multumiri;
  • cum se cuvine sa primeasca un cadou sau sa faca un compliment.
answear.ro