depurtat.ro

In cazul in care un ceas de lux, exclusivist nu are un pret abordabil, va prezentam mai jos mai multe modele de ceasuri de dama elegante, de efect dar la preturi mici, cu şnururi, curele şi brăţări. Pentru femeile sportive – aceste accesorii sunt rezistente la apă – iar pentru cele iubitoare de modă – în cele mai moderne culori ale sezonului. Acum iti poti accesoriza mult mai usor articolele preferate de imbracaminte, cu modele diverse de ceasuri, la preturi mici.

Ceasuri de damă la FashionDays, Elefant.ro, watchshop, eMAG.

Ceas de dama Anna Lavaro

Cu acest ceas de mână veţi fi „invidiată“ la modul serios! Ceasul este ornat cu pietre sclipitoare atât la cadran, casa ceasului precum şi la curea. Ca element de efect iese în evidenţă cureaua realizată din elemente de îmbinare în 2 culori alternante. Material: metal cu sticlă minerală. Lungimea brăţării închise: 15,5 cm. Lungimea brăţării desprinse: 21,5 cm.

yves-rocher.ro

 vezi oferta de ceasuri la magazinele online: FashionDays, watchshop

Ceas clasic de dama Dalia

Ceas clasic fabricat din imitaţie de piele de înaltă calitate, se potriveşte pentru orice îmbrăcăminte. Curea de calitate cu cusături decorative, contrastante, conferă ceasului o înfăţişare unică, elegantă, dar în acelaşi timp sportivă. Cureaua de lăţime între 1,7 şi 2,5 cm se asortează cu nuanţa culorii de pe cadran. Plic pătrat, de metal, de dimensiuni 2,5×2 cm. Pe cadran se află indicatoare de minute şi ore (pe 12 şi 6). Ceasul este alimentat de o baterie. Ace, care indică orele, minutele şi secundele. Ceasul este in oferta de pret la 49,9 RON.

Ceas elegant Sheila

Ceas de dama Fashion Sheila, deosebit de frumos cu gravură florală pe brățară și cadran. Lățimea curelușei din imitație de piele: cca. 3 cm. Cataramă și carcasă din inox. Culori bej crem si negru.

Ceas Imke

Ceas „Imke“! Un accesoriu pentru ocazii speciale! Ceas modern într-o cromatică deosebită. Cadranul este minunat ornat cu efecte lucitoare combinate cu un motiv floral încadrat în metal argintiu cu o strălucire mată. Diametrul cadranului este de cca. 4 cm. Culori gri/bej si alb.

Ceas cu strassuri Tiara

Ceas cu strassuri Tiara, cu un aspect luxurios și un model prevăzut cu strasuri decorative. Cu un cadran cu diametru de cca. 3,8 cm. Curea lată de cca. 1,7 cm.

Ceas Fashion Mirka

Ceasul fashion Mirka pentru femei, este un ceas clasic cu curea din elemente curbate din metal. Carcasa și cadranul sunt decorate cu pietricele din sticlă. Partea inferioară din inox. Curea poate fi scurtată individual. Lățime brățară cca. 3 cm. Material: metal, sticlă, inox. Disponibil pe culorile argintiu si negru.

Ceas Rena Body Flirt

Ceas Rena, original Body Flirt, cu un model fashion foarte, foarte chic! Lungimea totală a ceasului 20,6 cm, lungime normală de cca. 18 cm; cadran: lățime de cca. 3,2 cm și lungime de cca. 2 cm.

flanco.ro/
Ceas Anette Excellanc

Un ceas de dama elegant, prevăzut cu o curea cu aspect de piele de crocodil și un cadran frumos decorat cu pietricele sclipitoare. Diametru cadran de cca. 4 cm, lățime curea de cca. 2 cm.

Ceas de dama stil bratara – Walli

Ceas de mână stil brăţară, marca Bodyflirt realizat din metal, frumos ornat cu o mulţime de pietricele colorate! Brăţara cesului are o lăţime de cca. 3,5 cm şi o lungime totală de cca. 17 cm.

Ceas Estelle stil bratara

Ceas de mână preţios cu brăţară sofisticată realizată din mai multe benzi fine, estetic încrucişate. Ceasul propriu-zis este realizat din metal de calitate şi are dimensiuni de cca. 19×40 cm. Brăţara lată de 3 cm este disponibilă în culorile maro, negru şi argintiu. Imitaţie de piele (PU), metal.

Ceas de mana bratara stylish

Ceas de mână “Wiveka”stylish din colecţia “BPC Bonprix”, cu brăţară elegantă care poate fi înfăşurată de două ori pe mână. Model cu carcasa de formă dreptunghiulară cu dimensiuni de cca. 4,4 x 1,9 cm, şi brăţara realizată din imitaţie de piele frumos ornată cu capse delicate, cu o lungime de cca. 45 cm şi o lăţime de cca. 1 cm.

Ceas Fiorella Body Flirt

Ceas Fiorella de la Bodyflirt! Cu un design modern, o circumferință de cca. 17 cm și o lățime de cca. 3,9 cm. metal. Un ceas elegant – sportiv de dama.

Ceasuri colorate sport

Tot din gama de ceasuri de mana pentru femei, modele sport, ceasurile Mandy te impresioneaza prin culorile super trendy si prin preturile mici la care pot fi cumparate (44 lei). Cu o curea realizată din silicon şi mecanism precis cu cuarţ. Ceasul poate fi purtat şi sub apa (până la max. 3 bar) şi are carcasa cu un diametru de cca. 4 cm. Lăţime curea: cca. 2 cm.

Vezi si colectia de ceasuri exclusiviste de dama: Breil Milano, BulovaCitizen,GucciDKNYGlam RockPerigaumTISSOT sau GUESSDin oferta magazinelor online FashionDays, Elefant.ro, watchshop, eMAG.

answear.ro