depurtat.ro

Ceasurile Just Cavalli reprezinta si conduc tendințele cele mai rafinate si exclusiviste. O colectie de ceasuri dedicate tinerilor, barbatilor si femeilor puternice cu un stil senzual pentru un look plin de farmec si la modă. Ceasurile Just Cavalli: un sentiment unic de frumusete si stil.

depurtat.ro
 Feminitate si eleganta pentru femei, forta, masculinitate si bun gust pentru barbati.

Pentru a vizualiza oferta completa de ceasuri Just Cavalli de dama sau pentru barbati mergeti pe site-ul vanzatorului: Ceasuri originale Just Cavalli.

 

Ceas de dama Just Cavalli Cruise

 

Ceasul de dama Just Cavalli Cruise  model R7253109745 este un ceas de dama original din colectia Just Cavalli 2013. Cu mecanism quartz analog, are o carcasa din otel, finisat cu auriu. Un ceas de dama Just Cavalli unic și exclusiv. O bijuterie de purtat la incheietura mainii la un pret exclusiv.

 

Ceas Just Cavalli Blade (roz)

 

Just Cavalli Blade, este un ceas de dama, prezinta ora, minutul si secunda, mecanism pe baza de quartz. Geamul este mineral, carcasa din otel inoxidabil si cureaua din matase shantung si piele. 30mm diametru. Se ofera garantie de 2 ani iar produsul se livreaza in cutie personalizata, impreuna cu un manual de utilizare.

 

 

Just Cavalli – Rider Crono

 

Rider Crono este un ceas pentru barbati, cu functii: ora, minut, secunda, data, cronometru bazat pe un mecanism quartz. Coroana este aurie, are o etanseitate de 3 atmosfere, display analog, culoarea carcasei auriu rose si negru. Geamul este mineral, carcasa din otel inoxidabil PVD iar cureaua din cauciuc. Dimensiune carcasa: 50 mm x 44 mm, Garantie: 2 ani. Produsul se livreaza in cutie personalizata, impreuna cu un manual de utilizare.

 

Just Cavalli Blade – pentru femei

 

Just Cavalli Blade Silver, un ceas pentru femei, mecanism quartz, cadranul fiind decorat cu cristale Swarovski. Display-ul este analo, iar culoarea cadranului, a bratarii si carcasei este argintie. Geamul este mineral iar carcasa si bratara din otel inoxidabil. 39 mm diametru, si garantie: 2 ani. Produsul se livreaza in cutie personalizata, impreuna cu un manual de utilizare.

otter.ro

 

Ceas Just Cavalli Easy

 

Just Cavalli Easy: ceas pentru femei, prezinta ora, minutul, secunda si data. Mecanismul este cuart, coroana decorata cu cristale Swarovski. Etanseitate: 3 ATM, display: analog, culoare cadran, carcasa, bratara argintie. Lucrat din Otel inoxidabil si geam mineral cu o dimensiune a carcasei de 41mm. Garantie 2 ani. Produsul se livreaza in cutie personalizata, impreuna cu un manual de utilizare.

 

 

Ceas barbatesc Just Cavalli Screen

 

JUST Cavalli Screen, seria de ceasuri barbatesti creata pentru domnii in cautarea unui ceas elegant dar si casual in acelasi timp. O adevărată capodoperă ce va va garanta un aspect trendy.

 

 

Just Cavalli Crystal Gent Chronograph

 

Extravaganta, stil, excentricitate si avangarda. Un brand eclectic ce construieste arta si istorie in moda. Alaturi de linia de apparel, bijuterii si genti, ceasurile Just Cavalli aduc o nota inconfundabila de autenticitate si eleganta. Calitatea incontestabila a design-ului alaturi de perfectiunea detaliilor si mecanismele exacte, fac din aceste ceasuri un accesoriu pretios, ce va capata inca si mai multa valore odata cu trecerea timpului.

 

 

Pentru a vizualiza oferta completa de ceasuri Just Cavalli mergeti pe site-ul vanzatorului: Ceasuri originale Just Cavalli.

answear.ro