depurtat.ro

Este o zi interesantă pentru cei pasionati Orbeez! Tocmai am aflat ca Bestkids a inclus jucariile Orbeez in oferta de jucarii pentru copii. Daca pui bilutele Orbeez intr-un recipient magic,  alaturi de apa si sare, copiii pot viziona cum aceste sfere unice, cresc si incep sa lumineze!

Jucariile Orbeez pot fi cumparate online de la eMAG, Nichiduta si Bestkids inclusiv cea mai cautata jucarie Orbeez a momentului: Orbeez Soothing Spa (da, cea care face masaj la picioare) :).

 

Umpleti Globul Magic Orbeez cu apa si sare, puneti bilutele Orbeez, cresteti-le si iluminati-le. Orbeez glob magic cu lumini. Acum ai propria lampa de noapte Orbeez in forma de glob. Umple lampa cu apa si sare, adauga bilutele Orbeez si urmareste cum cresc in 3 – 4 ore. Aprinde lumina! Setul Orbeez Magic Light Up Globe include un caiet de activitati de 16 pagini.

 

depurtat.ro

 

Pregatiti si utilizati Soothing Spa cu bilute Orbeez si parfum pentru relaxare. Bilutele cresc ca prin magie in apa. Contine: 2 saculeti de cate 750 bilute Orbeez, 1 soothing spa, 1 sticluta de parfum de 10 ml, sacutel de plastic resigilabil. Relaxeazate cu noul set Orbeez Soothing Spa. Urmareste cum cresc in 3 – 4 ore bilutele tale Orbeez, adauga parfum pentru un efect aromatic. Cele 1500 de bilute Orbeez iti vor masa picioare tale si vor oferi placere si relaxare. Cascada Orbeez, parfumul si lumina ambientala iti vor oferi o experienta spa de neuitat. Setul Orbeez Soothing Spa include un caiet de activitati si idei.

 

 

Umpleti lampa Orbeez Mood Lamp cu apa si sare, puneti bilutele Orbeez, cresteti-le si iluminati-le. Contine: corp transparent lampa, soclu, bilute Orbeez in 3 culori. Necesita 3 baterii de tip AAA, nu sunt incluse. Varsta recomandata: 5 ani +.

otter.ro

 

 

Umpleti inimioara luminoasa Orbeez cu apa si sare, puneti bilutele Orbeez, cresteti-le si iluminati-le. Bilutele cresc ca prin magie in apa.

 

 

Umpleti Steluta Orbeez cu apa si sare, puneti bilutele Orbeez, cresteti-le si iluminati-le. Contine: recipient in forma de inima, capac, soclu, bilute Orbeez in 3 culori.

 

 

Flower Power Light Show. Umpleti lampa cu apa si sare, puneti bilutele Orbeez, cresteti-le si iluminati-le. Contine: recipient de plastic, soclu, capac, 7 petale roz, bilute Orbeez in 5 culori. Relaxeazate cu lampa ambientala Orbeez Flower Power. Urmareste cum cresc in 3 – 4 ore bilutele tale Orbeez. Aprinde lumina si bilutele Orbeez vor proiecta lumina intr-un mod relaxant.

 

 

Jucariile Orbeez pot fi cumparate online de la eMAGNichiduta si Bestkids inclusiv cea mai cautata jucarie Orbeez a momentului: Orbeez Soothing Spa (da, cea care face masaj la picioare) :).

answear.ro